söndag 8 mars 2009

Seansen var väl helt okej. Dock inte lika bra som de jag varit på tidigare, men det kan ju ha berott på att själva mediumet var lite långsam och småtråkig att lyssna på. Fast det var ju intressant ändå. Jag fick dock inget personligt meddelande från någon i andevärlden.

Efter seansen skjutsade mamma mig till jobbet. Där var det nästan kaos. Ingenting var förberett inför kvällen, ingen av de boende var ombytt/lagd, kvällsmaten var ej påbörjad eller planerad, golven var inte torkade... osv.
Det är så jävla tråkigt när man kommer och man måste göra allting själv. Det var absolut inte den nya tjejens fel, utan den ordinarie personalens.
Med andra ord var det fullt upp hela kvällen och vi hann inte ens sitta ner i två minuter.
Jag jobbade bara mellan 17.00-21.30 men det kändes som att jag jobbat typ tolv timmar. Dessutom har jag så djävulskt ont i ryggen. Nu hoppas jag bara att vi inte glömde något viktigt, men jag tror inte det.

Förut när jag väntade på att mamma skulle hämta mig för att åka till seansen, så plingade det på dörren och där stod min lilla mami med en bukett tulpaner till mig. Det är nämligen min namnsdag idag (Camilla) eller om det ska vara helt petnoga så var det igår, den 7:e Mars.
Jag blev alldeles varm i hjärtat.
Tack, snälla, söta, underbara mamma!

Middagen ikväll blev mycket god. Idag blev det gratinerad kassler med färska champinjoner, pressad potatis och sockerärtor.

Pressad potatis är himmelskt.

Svampinjoner.

Middagen.

Mina vackra rosa namnsdagstulpaner.
4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan man kolla här på nätet var han kommer att finnas?

Maten verkade god :-) Du får gärna göra lite extra att skicka hem hit till mig ;-)

Anonym sa...

Oj, var du där?? Såg dig inte i alla fall... Harju i roch för sig bara sett dig en gång, och i hmm...onyktert tillstånd dessutom, hihi.. Jag tyckte att hon var inlevelsefull, hon blev berörd själv... Tänkte ta en privatsittning fram på, kanske det kommer mer detaljer som verkligen bevisar att det är mamma. Fick inte det igår, men det stämde ju med att ett av barnen var känslig för hennes närvaro... Tråkigt att det blev så på jobbet! Ryt till säg att du inte accepterar det! Krammiz M

Anonym sa...

Googlar på hans namn så ordnar det sig nog :-)

Och grattis på namnsdagen i efterskott :-)

Anonym sa...

Pressad potatis är great. :) Brukar jag få nere i Götet hos mamma, he he.