lördag 14 mars 2009

Jag vaknade helt utan rödvinshuvudvärk (som ju är en riktigt hemsk sorts huvudvärk) imorse och började även idag dagen med ett yogapass. Härligt!
Sedan gjorde jag iordning en hallon & banansmoothie med pumpakärnor till frulle.
Värsta nyttiga starten på dagen.
Dock kommer resten av dagen förmodligen inte att fortsätta i hälsans tecken, då vi ska på Rocky Horror Show ikväll och innan det ska vi ut och käka middag på Alfies. (Jag vet redan vad jag ska äta. Pastarätten med kyckling wokad i färska örter är verkligen to die for. Kan nog nästan vara det absolut godaste jag någonsin ätit.)

Efter showen får vi förmodligen vänta ett tag tills bussen går tillbaka hem och då tänkte vi slå ihjäl lite tid med ett par goda öl på någon mysig pub.
Eftersom det är helg så går det skitdåligt med bussar till stan härifrån och vi har ju för tillfället ingen bil, så Robert är så snäll och kör oss in. Hemöver går bussarna lite oftare iallafall så vi siktar på att ta elvabussen ikväll.

Jag har precis kommit ur duschen och ska väl strax börja riva runt i mina gamla klädtrasor och se om jag hittar något att ha på mig. Det är alltid lika jobbigt. Men det börjar snart bli dags att börja göra sig redo. Det tar tid att gå igenom garderobjäveln. Vi har bord klockan redan klockan 17.00, så Robert kommer runt 16.30.

Min supergoda Hallon & Banansmoothie.

1 kommentarer:

Marie sa...

Jag har precis beställt biljetter till Rocky Horror Show :-) Hoppas den är bra nu då *ler*

Och den där smoothien såg god ut :-)