tisdag 17 mars 2009

Det har varit en hemskt lång dag.
Eftersom jag sover så jävla dåligt nowadays (särskilt när jag vet att jag ska upp på morgonen) så blev det knappt tre timmars sömn inatt, sedan en lång arbetsdag och efter det 2,5 timmars träning på badhuset. Vi kom inte hem förrän strax efter 22.00. Men roligt var det!
Känner redan nu att jag kommer att ha träningsvärk imorgon.

De pass som jag och Jennie körde var: först ett gemensamt pass där det var uppvärmning och typ friskis & svettisträning ni vet där man mest springer runt i en ring, följt av streetdance (det gick sådär kan jag meddela), sedan var det styrka och sist nedvarvning/avslappning.
Sedan var vi även på Core Sticks, som var skitkul! Svårt och jävligt jobbigt, Yoga, som var sådär. Kändes som värsta speedyogan och jag var inte ett dugg avslappnad. Kan bero på att det var så komprimerade pass, så de var tvungna att ha ett högt tempo för att hinna med så många olika positioner som möjligt. Jag håller mig nog dock till min yoga hemma på min egen matta, framför tv:n. Kvällen avslutades med SK (Styrka & Kondition.) Även det ett mycket roligt pass, men praktiskt taget fysiskt omöjligt att gå på för normala människor, då det är kl 09.30 på lördagmorgnar. Vem fan är uppe då liksom? Jag skulle absolut gå på det om tiden var bättre.

Jag och Jonas har kollat på några avsnitt av Mia & Klara men nu är det dags för sängen. Känner att jag knappt orkar hålla upp ögonen.

1 kommentarer:

Anonym sa...

usch vad jobbigt.
jag vet hur det känns, så ligger man och tänker att man MÅSTE somna för att man ska upp.
en gång somnade jag klockan 06, när jag skulle upp och jobba klockan 07-22:-o