måndag 23 mars 2009

Pust.
Hemma från boxen igen.
Det var som vanligt jobbigt, men även jävligt gött. Det är ju så roligt att boxas också!
Jag var något förvirrad över en mycket avancerad slagkombination där en sväng och visste inte riktigt vad jag höll på med. Stirrade lite korkat och försökte tänka i vilken ordning de olika slagen var, men lagom tills det var byte fick jag fason på det! Typiskt. Bättre sent än aldrig dock. Sara bara skrattade åt mig, och jag hade inget annat val utan gjorde detsamma. IQ badboll, liksom.
Känner att jag kommer att ha en fruktansvärd träningsvärk i armarna/axlarna imorgon.

Har precis kommit ur duschen nu, det var inte helt fel att få tvaga min stackars, arma kropp efter all denna fysiska ansträngning kan jag meddela!
Sitter och äter kvällsmat nu. Blev pasta med pesto och smulad fetaost idag. Eftersom jag gjort nästan allt på min to do-list idag, men dessvärre inte orkat mig iväg till ICA och handlat, fick det bli ett hopkok av det som fanns hemma, vilket inte var särskilt mycket. Varken ägg eller mjölk har vi, så det var inte helt lätt att hitta på något och kylskåpet ekar tomt. Imorgon måste det handlas lite nödvändigheter såsom ägg, mjölk och ost. Vi får ta en tur till Willys någon dag och storhandla också.

Jonas är hos Robin och kollar på hockey, så jag är alldeles allena för tillfället. Blir nog inte många mer knop gjorda för mig idag.
Längtar tills jag får krypa ned i de nya, rena lakanen. Det är ju så underbart att lägga sig nyduschad, i rena sängkläder som doftar fräscht av sköljmedel. I like.

2 kommentarer:

Marie sa...

Finns inget bättre än att gå och lägga sig i rena sängkläder :-)

Var inge dålig att göra lista du hade heller. Ingen mjuk start på en ny vecka där inte *s*

Sara sa...

hahaha skrattar fortfarande när jag tänker på vad söt du var när du såg så förvirrad ut ;D men du slog iaf och det var ju huvudsaken kom vi fram till ;) hahaha, hade gött och hoppas att vi blir lediga på måndag. behöver verkligen det här känner jag. vid armhävningarna trodde jag att jag skulle dö så dom musklerna behöver tränas! puss på rä