fredag 13 mars 2009

Idag har det verkligen varit en riktig pysseldag här hemma.
Jag inledde dagen med ett 60-minuters yogapass, (fick hem filmen som Jonas köpt från Tradera igår och den var skitbra faktiskt!) mycket trevlig start på dagen. Ska köra imorgon också. Och alla andra morgnar då jag kan och/eller orkar.

Jonas har fixat med bilen hela morgonen, ringt polis och försäkringsbolag och nu är den inlämnad för att få en ny ruta på passagerarsidan fram. Det verkar som att det enda de tagit var stereon.
Han har även ringt fastighetsskötaren för termometern i köket visade på 27 grader imorse och elementet var kokhett! Vi stängde av det redan igår kväll men det hjälpte inte ett dugg. Fastighetsskötaren kom hit och skruvade och grejade lite men det är fortfarande skitvarmt så nu har vi fått öppna fönstret. De får väl komma på måndag igen och kolla läget. Såhär kan vi ju inte ha det.

Själv har jag varit iväg och handlat lite mat, när jag kom hem dammsög Jonas och jag skurade golven.
Det doftar ljuvligt från köket, har nämligen två nygräddade sockerkakor på avsvalning därinne. Vi hade ägg som höll på att bli oätbara så jag slängde ihop två olika sorters sockerkakor, en "vanlig" med lite vaniljsocker som smaksättning och en med kanel, ingefära och kardemumma.

Nu tar vi äntligen en välbehövlig paus från grejandet.
Det är ju snart dags att sätta igång med kvällens middag också. Ikväll blir det helstekt fläskfilé i ugnen med potatisgratäng och en god sås och det kommer att sköljas ned med några glas rött. Känner att det kurrar och knorrar lite i magen nu faktiskt.

2 kommentarer:

Buzaan sa...

Har oxå yoga filmer men har bara testat några ggr.. o sen glömt bort dom hehe.. men de var riktigt gött o köra ett yoga pass ändå så de måste ja försöka börja med igen :)

Marie sa...

Jupps, har en eu-moped som jag tar till jobbet :-) Hur smidigt som helst :-)

Hoppas middagen smakade bra och att kvällen är trevlig trots den tropiska värmen ni har *ler*