onsdag 4 mars 2009

Det blir inte direkt något soffmys ikväll trots allt. Bara lite goda mackor till kvällsmat.
Jag ska nämligen upp och jobba imorgon bitti och behöver vara någorlunda utsövd. Är ju som bekant inte helt frisk från min förkylning än (mest halsjäveln som spökar just nu) så jag har fortfarande inte den energi jag brukar ha. Mycket orkeslös. Idag är jag dessutom extra trött. Har varit jobbigt på jobbet idag med bråkiga farbröder och sånt.

När jag kom hem från jobbet låg en överraskning och väntade på mig inslagen i soffan.
Det var ett paket från min mor och min syster. En bok som hette "Läkarboken för hela familjen." Fick höra att syrran hade varit lite tveksam till just den boken först, med tanke på min hypokondri, men att de beslutat sig för att det nog inte var någon fara. Jag och Jonas har själva tänkt köpa just den boken, men avstod med anledning av att vi var rädda för att jag skulle ha/få varenda sjukdom i boken. Jag ska göra mitt bästa för att inte låta det gå för långt. Jag lovar. Tack, snälla mami och sister!

Imorgon ska jag alltså jobba mellan 7.00-13.30. Sedan vet jag inte vad som händer riktigt. Får se om jag orkar med städtorsdagen eller om jag är alldeles urlakad när jag kommer hem.

1 kommentarer:

Mia sa...

Herregud vilka konstiga sjukdomar du ska få nu! :-)

Ska ni fira Nico på lördag?
Tänkte om vi skulle dra ihop gänget och köpa nåt vräkigt!? :-)
Puss!