fredag 6 mars 2009

Nu har vi varit ute och gjort några ärenden Hämtade bland annat ut paketet med böcker. Jag är helnöjd med mitt köp. Köpte en hel hög, bland annat de tre böckerna ni ser på bilden nedan.
Nej, jag vet att jag inte är gravid, men jag har planerat att försöka bli det inom en snar framtid och då kan det ju vara bra att ha lite olika böcker att tillgå när den dagen kommer.
Förhoppningsvis blir jag gravid någon gång under detta år eller kanske möjligtvis nästa.

Min bebislängtan är så oerhört stark.
Måste vara den biologiska klockan eller nåt. Den dagen jag blir gravid kommer jag att vara den lyckligaste människan i hela världen.


Nu är det dags för mig att sätta igång med maten innan det är dags för "Let´s dance."
Det blir kycklinggryta á la Milla och potatis i ugnen.

6 kommentarer:

Tessan sa...

Lycka till i dina försök. Hoppas du får din önskan uppfylld snart. Den finns inget större i denna värld än kärleken till sitt barn, och den känslan önskar jag att alla fick uppleva. Och även upplevelsen av att vara gravid är något obeskrivligt.

Buzaan sa...

Ja de är nog "klockan" som slagit in :) Roligt o köpa lite böcker om de oxå, o då är de ju klart att längtan blir större.. Längtar oxå till den dagen.. :)

Sara sa...

du kommer vara värsta infobanken när jag blir gravid du. då vet jag vem jag ska gå till :D tänk nu om du ligger och tänker på en liten bebis och du får fyra på en gång! haha, då har du att pyssla med i några år iaf ;) men jag ställer upp som barnvakt, även om jag känner på mig att du ogärna släpper dom ifrån dig! haha.. jag tänker för mycket när jag har tråkigt, märks det? och förresten japp det var lägenheten i 41C :) får C hur det går, hahaha! vi kanske blir C:are ist för B:are, haha nej dags att coola ner mig nu.. hade gumms!

Marie sa...

Hoppas din önskan går i uppfyllelse riktigt snart :-)

Anonym sa...

åh jag håller alla tummar för att du snart ska bli gravid! att det ska ta sån tid för vissa och för andra inte.orättvist.
jag skrev i bloggen min om läkar besöket i dag. kram kram

Mamma Dee sa...

Hoppas din önskan slår in o att du får en bebbe o snosa på snart! Du skulle bli en supermamma de vet jag =) Kram