fredag 27 mars 2009

Fy fan, vilket skitväder det är! Snöyra. Blött och jävligt är det också. Jag vill inte ha mer snö. Usch.
Jag har inte fått särskilt mycket gjort här hemma idag, som vanligt när jag ska jobba kväll.
Men en planering av helgens födointag samt betalat lite räkningar har vi hunnit med iallafall. Snart dags för lite lunch och sedan får jag göra mig ordning för bege mig iväg mot jobbet. Jobbar kväll imorgon också. Skittråkigt med två kvällar efter varandra, särskilt på helgen. Men man får ta det som finns. Jag har liksom inte råd att vara kräsen.

Noll kommentarer till förra inlägget. Illa. :(

4 kommentarer:

Mamma Dee sa...

Hello =) Just nu tycker ja det är skitjobbigt =( Min latsida har slagit till =( Måste skärpa mig! Ska plugga hela helgen för att komma ikapp =( Annars är det väl gött o slippa åka till stan varje dag! Du föresten vet du om nån som är duktig på att fotografera o som kan tänka sig fota på vårt bröllop? Hoppas du får en trevlig kväll på jobbet! Kram

Anonym sa...

Är också trött på det här skitvädret nu :-(

Har också försökt fått folk att skriva vilka de är i min blogg men det funkar inte. Vad är de rädda för kan man ju undra. Hade man varit kändis där emot så hade man nog fått hur många svar som helst.

Anonym sa...

Ja men lova att höra av dig då=)

ja det finns väl ingen direkt bot men ngn salva bla som kan hjälpa lite, genom att den förstorar blodkälen något i händerna eller va de nu va.. får vänta på prov resultaten..

sandra sa...

Tja sorry att jag missade din kommentar på min blogg. Fattar inte riktigt hur det funkar... min fråga är om jag ska svara här eller på min egna blogg???? I alla fall för att veta att du ser vad jag skriver så svarar jag här. Jobbar på ett boende med utvecklingsstörda, och ska försöka komma in på sjuksköterskeprogrammet och sen bli barnmorska.