måndag 2 mars 2009

Dessvärre har det inte skett någon dramatisk eller mirakulös förändring inatt. Jag undrar hur jävla mycket snor en människa kan ha?
Mamma kommer snart hit och skämmer bort mig med lite moderlig kärlek och ömhet (samt diverse förkylningslindrande stuff, blir nog mest för framtida bruk eftersom min förkylning gått så långt att det inte finns något annat att göra än att vänta ut den.) Skönt att få njuta av mors ömma hand även när man är vuxen.

Med andra ord sträcker sig inte planen för dagen längre än att ligga under duntäcket, dricka te, snyta mig en miljard gånger och knapra panodil.
Vädret är ju oerhört ledsamt också idag. Fy fan.

Har ni några bra tips på hur man blir av med en förkylning eller hur man motverkar den så tas de tacksamt emot! Riktiga gamla husmorsknep efterlyses, inga sånadär: Ät vitlök och c-vitamin. Det VET jag redan, men det har ingen effekt på mig tror jag. Verkar inte så iallafall.
Ni har blivit dåliga på att kommentera överhuvudtaget tycker jag.

3 kommentarer:

Tessan sa...

Hoppas du snart kryar på dig din stackare! Du har ju varit jättemycket förkyld och dålig den här vintern vad det verkar som. Det måste ju vända snart!

Kram.

Marie sa...

Kan tyvärr inte komma med några bra tips på att hålla förkylningar borta. Det skulle väl vara att isolera dig helt från allt vad mänsklighet heter men hur kul på en skala skulle det vara? :-p

Hoppas du kryar på dig snart i alla fall :)

Pearldrop sa...

drick aloe vera :)