onsdag 11 mars 2009

Nu är jag nästan precis hemkommen från Jennie där jag har kollat på Greys Anatomy och pratat både strunt och lite mer åt det allvarsamma hållet. Det var jättetrevligt. Mia och Thea var ju där också och det är ju alltid kul att träffa dom. Var ett tag sedan sist. Vi bestämde iaf att vi måste styra upp en tjejkväll mycket snart. En ordentlig en, där vi lagar mat tillsammans och dricker olika sorters goda drinkar. ( Istället för att bara köpa en chipspåse på ica och ta med sig vindunken liksom.) Jag tänker mig en salig mix av Strawberry Daiquiris, Mojitos, Cosmopolitan, Appletinis osv. Vilken succé!

Apropå tjejkväll, så är det ju den årliga tjejkvällen på badhuset nu på måndag. Det har ni väl inte missat va? Det brukar vara lite prova på-pass och diverse andra aktiviteter. Jag och Jennie bokade in oss idag. Ska bli gött att få träna lite igen efter all förkylning som härjat i min kropp.
Någon mer som ska dit? :)

Jag glömde naturligtvis mobilen hemma förut när jag gick till Jennie så när jag kom hem hade jag ett missat samtal och ett sms från Jonas. Alltså har han täckning! Yey.
Försökte ringa upp honom men kom till mobilsvar. Någon minut senare fick jag ett sms där han skrev att han precis somnat och skulle ringa imorgon istället, men att allt var bra.
Tror fan det att han har somnat redan när klockan är 22.00, kan inte finnas särskilt mycket att göra därute i becksvarta skogen. Usch! Men ni vet vad dom säger, allt för konsten.

Avslutar med två bilder på mitt supersöta kusinbarn Thea. Hoppas det är okej med dig Mia?

1 kommentarer:

Caroline sa...

japp jag ska dit...