måndag 29 juni 2009

Idag har jag jobbat. När jag kom hem satte jag mig vid datorn med en gång för att plugga lite. Efter en timme ungefär tog jag en paus och gick ut i solen på balkongen en stund. Sedan planterade jag om en blomma. Fick med mig ett skott från jobbet på en Aloe Vera-planta.

Under tiden jag varit i Motala har en av våra gubbar dött. Det var egentligen inte ett väntat dödsfall, eftersom han inte varit SÅ dålig även om hans hälsotillstånd såklart inte varit tipptopp. Då skulle han inte ha bott hos oss. Fort gick det också. På eftermiddagen hade han varit ute med frugan och druckit saft i solen, 20.10 var han död. De anhöriga var där idag och vi satt och pratade och drack kaffe på balkongen en lång stund. Det är verkligen nackdelen med det här jobbet, när någon dör. Men sånt är tyvärr livet. Vi föds och vi dör, det är det enda vi egentligen vet kommer hända oss alla. Han som dog hade en aloe-växt i sitt rum som frun donerade till avdelningen och hon sa att vi gärna kunde ta skott från den eftersom den blivit så stor. Ska bli spännande att se om jag lyckas hålla den vid liv. Har aldrig haft en sån förut. Dock har jag förstått att den är ganska tålig.

Nu ska jag fortsätta plugga lite till.

1 kommentarer:

Pearldrop sa...

aloe vera är en grönsak som är närmast släkt med vitlök och sparris ;) då förstår man hur den mycket väl kan vara den nyttigaste grönsak som finns!