söndag 28 juni 2009

Hej igen, mina vänner! Och tack för alla kommentarer! Alltid lika kul att komma in och se alla kommentarer som trillat in. :)
Nu är jag tillbaka från en underbar helg i Motala. Helt underbart har det varit. Vi har softat och tagit det lugnt och laddat batterierna. Precis vad jag behövde. Lite ny energi. Dock har jag varit superallergisk hela helgen och den där jäkla receptfria skiten funkar inte ett dugg längre. Berättar mer om vår lilla minisemester när jag fått in bilderna i datorn. Nu är jag trött och det känns skönt att vara tillbaka hemma. Det har ju varit runt trettio grader idag och jag kan säga att det nog var närmare fyrtio i bilen! OLIDLIGT.

Yrseln har varit bättre under helgen. I fredags mådde jag dåligt på jobbet och även när jag kom hem. Var lite orolig för att åka bil i flera timmar men jag satt fram så det gick bra. Framåt kvällen blev det lite bättre och under lördagen var det rätt okej. Idag har jag knappt känt någonting, bara illamående. Litegrann. Konstigt det där. Well, jag ringde iallafall till endokrin & diabetescentrum i fredags för att boka in en telefontid med min läkare och jag fick en nu på tisdag. Det ska bli intressant att se vad han har att säga om saken. På jobbet spekuleras och skvallras det tydligen hejvilt om att jag är gravid. Det gör mig både ledsen och arg. Jag ÄR inte gravid! Jag önskar att jag var det men icke. Orkar inte hålla på och berätta för alla om min hypofystumör heller eftersom det inte är säkert att den har något med mitt illamående att göra.

Ja, det är väl ingen som har missat att The King of Pop är död. May he rest in peace. Michael var min och syrrans favvo när vi var små faktiskt.

Imorgon jobbar jag en korttur till 13.00 och sen är jag ledig i tre dagar. Hur lyxigt som helst. Då ska det grejas som attan i nya lägenheten!

1 kommentarer:

Mia sa...

Tjo!
Gött att ni haft det trevligt! :-)
40 grader i bilen?? Har ni ingen AC?! Usch & fy....
Här har vi åkt bil hela dagen idag, enda stället som är svalt! Jobbigt med värme...aldrig är man nöjd!
Vi får ses snart!
Puss!