torsdag 18 juni 2009

Tack för era fina kommentarer. Det värmer.

Vi har varit i stan hela dagen känns det som. Kom hem runt halv åtta ungefär. Vi har köpt tapeter till hallen, golv till hallen, fondtapet + färg till vardagsrummet, en stor hink med vit färg till diverse olika ytor och även en våtrumstapet-färg till badrummet. Och lite tapetlim, rollers, penslar och annat. Tänkte att vi skulle få låna tapetkniv, bord (?) och andra nödvändigheter av handyman Larsa om han har det.

Nu återstår tapeter till stora sovrummet och till köket, samt golv till sovrummet. Och fönsterhyllor till alla rum. Var köper man såna? Och lite annat smått och gott. (Garderob, tv och spis bland annat.) Känns dock skönt att man har lite grejer hemma nu så att det bara är att sätta igång och måla/tapetsera/lägga golv den dagen vi får nyckeln, vilket är den 1 juli. Jag är dessutom LEDIG då i två hela dagar så jag kan greja som fan! Sweet.

Soffköpandet gick det sådär med. Jag hittade en soffa som jag gillade, till ett bra pris dessutom. Jonas var mer tveksam. Han tyckte den var fin, men ville inte köpa första bästa. Jag blev sur. Ville ju att vi skulle fixa så mycket som möjligt idag. Men det hinns väl.

Hittade inga jobbskor så jag får väl gå i mina tills de går sönder helt och det inte går att gå i dem längre. Fan. :( Inte särskilt bekvämt.
Vi var även in på Willys en sväng. Det var en otrooligt osmart idé. Dagen innan midsommar och 83000 människor som storhandlar. Jonas blev otålig i kassakön och kom på den briljanta idén att skaffa en såndär självscanningsgrej. Vi har tänkt göra det länge men det har liksom aldrig blivit av. Nu kände vi båda två att det var exakt rätt tid och tillfälle. Sagt och gjort, vi klev ur kön och började scanna. Underbart snabbt och smidigt! Varför har vi inte gjort det tidigare liksom?

Jag har kört, och jag har kört bra. :)
Imorgon har jag bytt tur så istället för att jobba midsommaraftonskväll jobbar jag dagen. Slutar klockan 14.00 och då kommer Jonas och hämtar mig för vi ska till Sanna, Jonas söta lillasyster, som ska bjuda oss på mat. Icketraditionell midsommarmat står på menyn. Hon är ensam hemma i det stora huset, eftersom päronen är på semester på Sardinien och därför kände hon att hon hade lite ansvar att bjuda på mat. Men det är nog inte bara att hon känner att hon måste, hon tycker nog att det ska bli roligt också. :) Alla Jonas syskon kommer så det blir nog trevligt!

Sedan väntar ytterligare TRE TIDIGA MORNAR med jobb. Alltså blir det sängen tidigt under helgen. Och idag också för den delen. Är skittrött. Ska ta mig en kvällsmacka (olivbröd med tomat, gurka och chevré, mmm) och lite varm oboy och sedan krypa ned. Det har varit en lång dag.

1 kommentarer:

gaby sa...

glad midsommar gumman... ska ju flytta snart å innan de känner ja inte för å skriva i bloggen.. har ingen bra dator heller nu.. :p