torsdag 4 juni 2009

Mmm... Mojito.Då börjar den här dagen också leda mot sitt slut. Jag har ändå fått lite gjort tycker jag. Har både röstat och varit på jobbet och lämnat in lönerapporten som jag totalt hade glömt. (Tur att jag kom på det annars hade jag fått vänta en månad till på att få ut de stackars kronorna.) Dessutom har jag varit och hämtat ut några paket och varit och handlat.

Annars har jag mest spenderat dagen vid resväskan och packandet. Fan vad trögt det går! Jag önskar att jag kunde göra som Jennie och packa allt på typ en halvtimme-timme, men det går verkligen inte i min värld. Nu är jag någorlunda klar. Har hygienartiklar och lite andra småsaker kvar bara. Fast jag ska nog plocka ut lite kläder tror jag. Har med så jävla mycket. För mycket. Jag har dock bestämt att det ska bli jävligt varmt därnere och har bara med en enda liten tunn långärmad kofta och så tar jag med jackan också. Det blir nog varmt. Det skulle faktiskt bli över 30 grader på måndag. :D Jag längtar tills jag får ligga på playan med bra musik i mitt öra, en rolig bok, mina friends runtomkring mig och en svalkande och färgglad paraplydrink i min hand. Då jävlar ska jag njuta! Försöka koppla bort allt som tynger mig för en stund och bara relaxa.

Nu ska jag packa upp lite stuff igen, gosa med min karl, kolla på Arrested Development och sedan sova. Klockan ringer 06.30 imorgon.

Sayonara mina vänner! Vi ses om en vecka igen. :)

0 kommentarer: