tisdag 16 juni 2009

Jobbdagen har gått bra. Hade dock hemska problem med att sova inatt, vilket ledde till att jag varit väldigt trött. Som tur är har jag bytt bort min dagtur imorgon mot en kväll så jag får lite sovmorgon. Det ska bli skönt.

Cyklade hem till syrran efter jobbet och har nästan precis kommit hem. Vi hade inte setts ordentligt på en evighet så det var underbart att få träffas och prata. :) Vi hinkade i oss massvis av te, Mango/Peach, som för tillfället var mitt favvo-te när jag träffade Jonas. Han hade varit så jävla söt och köpt hem det téet bara för min skull när jag var och hälsade på honom i Lund för första gången. Därför har jag haft massa varma och bra känslor inom mig och tänkt tillbaka på den tiden när jag smuttat på denna gudomliga dryck.

Idag har jag fått reda på en tråkig sak. Jag gillar inte dåliga nyheter. Jag orkar inte med det just nu. Det är redan för mycket saker att oroa sig över för tillfället. Jag har både ont i magen och spänningshuvudvärk nu bara för det. :( Varför kan man inte bara få må bra och slippa ångest och oro över saker och ting?
En bra grej är iallafall att Jonas håller på och gör wok till oss. Jag har inte ätit sen lunch och är därför megahungrig, men kände att jag verkligen inte orkade ställa mig i köket när jag kom hem och var ledsen. Så Jonas fixar!

Nu ska jag gå och äta och kolla på Family Guy för att slippa tänka för en stund.

2 kommentarer:

Sara sa...

usch då :( inge kul när du är lessen! vi får ta en loppisrunda någon dag så du blir glad :) kramar

sister mary sa...

puss!