tisdag 23 juni 2009

Med mina mått mätt har vi fått mycket gjort idag faktiskt. Först pluggade jag ju hela förmiddagen, sedan ett snabbt besök på ICA för att sedan bege oss vidare mot banken där vi skulle fixa en postväxel inför betalningen av lägenheten. (Vi fick förresten flytta datumet så vi får nyckeln på eftermiddagen den 30:e istället! Yei!) Sedan traskade vi hemåt för att käka lunch och tvätta. Vi satt ute på balongen och åt och det var så varmt och skönt även om inte solen riktigt hade letat sig dit ännu. Mycket tvätt var det också. Det blev fyra maskiner så det tog sin lilla tid.

Medan vi väntade på att få slänga tvätten i tumlaren passade jag på att diska ett diskställ och senare diskade även Jonas ett. (Ja, vi hade mycket disk, ok!)
Jag satte mig sedan en stund ute på ballen och kopplade av och bläddrade i en tidning. Jonas gick till Robin för att kolla på fotboll och jag påbörjade dagens middag, färskpotatis och fiskgratäng, och slängde mig i duschen medan den var i ugnen. Nu har jag nästan precis avnjutit maten och ska fortsätta med mitt pluggande en liiiten stund till. Man orkar inte hur mycket som helst liksom. Imorgon ska jag dessutom upp tidigt för jag ska till tandhygienisten och sedan jobbar jag kväll. Det är fullt upp just nu!

Egenpåhittat recept på fiskgratäng med bland annat spenat, lök, grädde och ketchup. Supergott faktiskt!

0 kommentarer: