torsdag 4 juni 2009

Igår var jag med syrran in till stan. Där lunchade vi med Johankie och tog en tur i affärerna. Köpte inte särskilt mycket, men jag fick tag på det som var väsentligt iaf, ett par bikinitrosor. Jag växlade även pengar så jag har lite cash på fickan när vi kommer fram till Grekland. Det känns helt overkligt att vi verkligen åker imorgon! Men det ska bli så jävla roligt. Känner verkligen att jag behöver komma bort och tänka på något annat än plugg, jobb, pengar, olyckor, hypofystumörer som växer och barnlöshet. Åtminstone i en veckas tid.

Påbörjade packandet lite smått igår. (Läs: Slängde ut halva garderoben på golvet bredvid resväskan.) Och idag är det den roliga biten kvar, nämligen att välja ut vilka plagg som ska med och inte. Fy fan vilket skitjobb. Jag hatar att packa. Det tar sån förbannad tid för mig. Jag tar dessutom alltid med mig för mycket grejer. Och helst inga långbyxor eller tjocka tröjor eftersom det oftast är varmt dit jag åker och jag tycker det är roligare att packa ned linnen och solklänningar, men det får jag ångra sen de dagar då det regnar eller kanske är lite kyligare och jag knappt har med mig en långärmad tröja ens. Det är en konst att packa.

Jag har inte jobbat nu sen den gamle kungen dog, (väldigt längesen) och alltså inte dragit in några dineros till kassan, vilket definitivt behövs! Jag säger bara : en resa som jag egentligen inte har råd med, dubbla hyror i juni och flytt på g. Det blir till att leva på nudlar och vatten sen när jag kommer hem. Och bara för att jag inte har jobbat på skitlänge har de ringt från jobbet flera gånger. Igår när jag var i stan ringde de en timme innan det var dags att börja vilket naturligtvis gjorde att jag inte kunde, och imorse ringde de och ville att jag skulle jobba idag och imorgon! Frustrerande! Jag hade förvisso kunnat jobba idag, men jag känner att jag har lite andra saker som känns viktigare just nu. Packa, rösta, fixa det sista inför imorgon osv. Hejdå sköna grillkvällar, välkommen nudlar. Jaja, jag ska inte älta det nu. Jag valde att inte jobba idag och jag valde att åka iväg en vecka och njuta och inte oroa mig för jobb, så jag får väl skylla mig själv. (Känns dock liiite jobbigt att veta att det är en hel vecka som jag kanske hade kunnat jobba och fått in lite extra pengar om jag inte hade åkt.) Men jag har bestämt mig för att försöka ta tillvara på livet mer. Jobb är bara en liten del av livet. Det gäller att ta hand om sig själv också så man får en dräglig tillvaro.

Nu har jag tusen saker som jag ska göra så det är bäst att jag sätter fart. Ska försöka skriva ett inlägg ikväll också om jag hunnit färdigt med packande och annat.

3 kommentarer:

Jenny sa...

va avensjuk jag blir, sol, bad och massa paraplydrinkar i Grekland!!

Om vädret håller i sig så här (som jag hoppas att det gör =P) så åker ni verkligen rätt vecka =).

Hoppas ni får de jättebra och att vädret blir kanon.

Kram

Tessan sa...

Vad tomt det kommer att bli här på bloggen när du är borta! Men du kanske hittar nåt internetcafé eller så där du kan få ner ett par rader om det skulle regna eller så nån dag *ler*

Ha det så skönt nu!!

Annika A sa...

Vem vill inte byta regniga Sverige mot Grekland? Ha det riktigt gött!