söndag 21 juni 2009

Nu har jag precis klivit innanför dörren här hemma. Jag är helt jävla slut. Det är jobbigt att göra delad tur, särskilt på den våningen som jag varit på under hela helgen. Imorgon ska jag göra en avstickare till min hemmavåning, wee! Sedan följer ytterligare tre dagar på den jobbiga våningen innan jag börjar ordentligt på "min" våning. Det ska bli såå gött! Nog för att det är väldigt jobbigt och tung belastning där också, men inte riktigt lika, plus att jag trivs så himla bra där också. Nu har jag iallfall bara en dag kvar och sedan är jag ledig en hel dag! Då ska jag förmodligen plugga och påbörja packandet av lägenhet.

Idag har det varit finfint väder. Något jag dessvärre inte har kunnat ta del av eftersom jag jobbat hela dagen. (Och sovit.) När jag kom hem mitt på dagen hann jag knappt lägga mig ned innan jag somnade och sov i två timmar. Det hjälpte inte det minsta, jag är lika trött ändå. Nu verkar det äntligen som om det fina vädret är på gång riktigt och jag hoppas på en riktig värmebölja till helgen då vi ska åka bort.

Nu ska jag äta kvällis, pasta med pesto och fetaost. Det lär bli några avsnitt av sjukhuset ikväll innan det är dags att sova också. :)

0 kommentarer: