lördag 20 juni 2009

Nu tror ni väl att jag somnade sött som en liten kattunge innan klockan slagit 22.00. Jag kan meddela att så icke var fallet. Jag hamnade framför Sjukhuset, och kollade säkert på tio avsnitt. Jag skojar INTE. Det är typ världens bästa serie! Många underbara, ödmjuka människor (Mest JOEL) och dessutom lär man sig endel. Skitbra. (Finns naturligtvis vissa riktiga störobjekt också. Ingen nämnd, ingen glömd.) Helt plötsligt blev jag jättepigg och skulle ha kunnat kolla hela natten. Det gjorde jag självfallet inte. Bara till klockan var strax efter 01.00. Det kändes okej igår, mindre okej imorse när klockan ringde. Idag har jag varit skittrött igen. ÄR fortfarande skittrött förresten. Hade planerat att lägga mig och sova en stund när jag kommit hem från jobbet (slutade 14.00) men mamma ringde och Robert ringde och Jonas fixade pastasallad och jag var hungrig. Huxflux var klockan efter 16.00. Känns lite sent att lägga sig och nappa då på nåt vis. Tänkte istället ta kvällen tidigt idag. Det brukar låta så men oftast inte bli så av någon konstig anledning.

Imorgon jobbar jag delad tur och då ska jag verkligen hem och sova på mina timmar, så oavsett om jag lägger mig tidigt eller sent ikväll så behöver jag bara hålla mig vaken till 13.00 imorgon och sen kan jag sova. (Nåja, 13.15, jag vill ju gärna komma hem innan jag somnar. Skulle inte vara så käckt att somna på cykeln på vägen liksom. Hinthint LINA ;P. För er oinvigda; Ja, hon har lyckats med den bedriften.)


Vem skulle inte vilja bli undersökt av Joel?
Det där kom ut fel. Jag menar bara att han är så himla duktig. Och snäll. Och trygg. Och pedagogisk. Kolla bara på hans snälla ögon och genuina leende. Jag tror att han är en av världens snällaste människor faktiskt. Jag älskar Joel.

2 kommentarer:

Marie sa...

Jag gillar också Sjukhuset :-)
Men jag tycker det är lite läbbigt att se när han narkosläkaren börjar sätta in nålar lite här och där på folk *huu* :p

Ja det var lite otäckt där i natt innan jag fattade vad som hände. Tur att det inte var nåt här i ingången som brann eller så.

Malin sa...

Jag måste ju i alla fall säga att jag känner ett par, som läkarna sagt till att de inte kan få barn tillsammans, för hon har dåliga ägg, och han har slöa spermier. Mot alla odds har de ett barn än så länge... Bara för att ge dig ett exempel på att allt är möjligt. Återigen, tron och inställningen är halva jobbet! Jag är sälker på att du kommer att vara en iunderbar mamma en dag! Kramiz M