måndag 15 juni 2009

Idag har jag och Jonas varit på banken och fått vårt lån. Sweet! Nu kan vi betala lägenheten också. Längtar så jävla mycket tills vi får nyckeln och tills vi får börja göra iordning och renovera och greja! Inte länge kvar nu. Trist att få dubbla hyror bara. Särskilt just nu när det redan är illa ställt med ekonomin. Men det får väl gå det med på något vis.

Jag har även slängt en massa skräp. Jag förstår inte hur snabbt det samlas nytt! Det är reklam, papper, plast, glasburkar, konserver, you name it! Jag följde med mami hem till henne idag och umgicks lite. Jag övningskörde och det gick finfint. Fick se både en rådjursmamma + kid på mammas gård samt en älgmamma + två helt nykläckta kalvar lite längre därifrån. Visste ni att älgbebisar är röda när de föds? Det visste inte jag förrän idag. Söta var de iallafall.
Mamma hade ett gammalt skavt fönster som jag ska få och göra om till spegel och ha i nya lägenheten. Superfint!

Strax efter fem återvände vi till Grums för vi skulle hämta syrran vid tåget. Hon har nämligen befunnit sig i Göteborg där hon gått två intensivutbildningar inom massage och aromaterapi. Hon är så duktig så! Tror bestämt att jag ska utnyttja hennes tjänster någon dag. Jag har bara blivit masserad på riktigt typ en gång innan occ då var det avslappningsmassage. Minns att det var jävligt behagligt och skönt. Jag och mamma köpte ett fint gratualtionskort och lite bubbel från glasbanken och tog emot Marie med öppna armar. Sedan åkte vi hem till henne en sväng och skålade i bubblet. (Inte mamma då förstås som skulle köra hem sen, men jag och Marie skålade.)

Mamma skjutsade hem mig och sen dess har jag faktiskt inte gjort så mycket. Duschat, käkat mat och kollat på ett par avsnitt av Family Guy tillsammans med Jonas. Och förberett inför morgondagen förstås. Jobbet drar ju igång, så jag har packat jobbväskan och förberett frulle och lurre.

Nu ska jag se om det finns några roliga serier att se på datorn innan jag släcker lampan för idag.
Ciao.

0 kommentarer: