söndag 19 juli 2009

I am free at last!
Ja, iallafall i två dagar. Det känns så jäkla skönt att ha de nio arbetsdagarna bakom mig och få vara ledig. Imorgon ska vi ju hem till mor för att fira hennes födelsedag. Det blir nice.

Jag och Jonas är vänner igen. Det var vi redan igår. Det blir så dumt ibland bara när vi båda är trötta och slitna och när vi inte gör nåt annat än att jobba eller spendera tid på byggarbetsplatsen. (Läs: lägenheten) Nu är det lugnt igen.

Apropå lägenheten så var Jonas och mamma där under förmiddagen för att greja lite. Det visade sig att kaklet var skitsvårt att få bort. Eller rättare sagt, det var lätt att få bort. Tyvärr följde väggen också med. Jag blir så trött på att det ska bli nåt skit hela tiden som sinkar oss. Så nu får vi väl sätta uppe en ny vägg just där och sedan kakla ovanpå det gamla kaklet. Någon som vet om det ens går?

Jag är jäkligt trött efter min delade tur idag. Jag och Jonas ska kolla på Sjukhuset och sen ska jag sova som aldrig förr. Jag planerar att sova typ till elva eller så imorgon. Jag behöver´t .
Tack till alla er som erbjudit oss att hjälpa till med lägenheten förresten. Det är verkligen uppskattat! :)

Ikväll går alla mina tankar till L. Livet är jävligt orättvist ibland.

0 kommentarer: