fredag 31 juli 2009

Underbara Larsa har kommit till undsättning idag och hjälpt Jonas att kakla i köket. Imorgon ska det förhoppningsvis fogas.
Jag och Jonas skulle försöka borra hål i väggen i badrummet förut för att få upp det nya badrumsskåpet men det visade sig vara lättare sagt än gjort. Det gick inte alls. Undrar om det var borren det var fel på? Tråkigt var det iaf. Jag ville börja fixa iordning lite därinne idag. Duschstången är åtminstone på plats. Alltid något. Vi kommer att bo kvar i den gamla lägenheten över helgen och flyttar in på riktigt på söndag.
Jag jobbar ju givetvis i helgen också. Skitbra. Verkligen. Menmen. Så är det. Får försöka få undan lite imorgon förmiddag innan jobbet.

Nu ska vi försöka köpa en spis snart också. Och färg och tapeter till sovrummet. Sen börjar det så smått bli beboligt. Spis MÅSTE vi verkligen ha, för nu när vi byter bänkskiva till en som är lite större än den förra kommer inte den gamla spisen in mellan igen. Och mat måste vi ju kunna laga om vi ska bo där. Det är liksom A och O att äta.

Robert var här med lite flyttkartonger förut också. TACK! Vi hade inte en plastpåse, pappåse eller en enda ynka kartong kvar att lägga grejer i. Konstigt nog.

1 kommentarer:

Jennie sa...

Betongvägg i badrummet kanske? Då behöver ni en starkare borr isf... Tony skulle få spisen... ledsen... ringer imörra efter jobbet. pussar o gonattar