tisdag 28 juli 2009

Usch, vilken lång dag! Trots att jag slutade redan klockan 14.00 och vi åkte till stan nästan direkt så kom vi inte hem förrän strax innan 21.00! Förstår inte varför vi alltid måste göra riktiga maratonrajder när vi är till stan. Gaby som också jobbat dagen idag åkte med oss in till stan. Det var trevligt att träffa henne en sväng! :)

Idag har vi fått lite fixat. Dock blev det inga tapeter till sovrummet idag heller. Vi hade nästan bestämt oss. En kvart innan butiken stängde åkte vi dit och slet åt oss några rullar när jag skådar något i ögonvrån. En ANNAN tapet som vi totalt missade sist. En fin en. Totala motsatsen till den jag håller i famnen. En ljus tapet. Vi hade nästan bestämt oss för de mörka tapeterna. Jonas säger att vi ska byta. Jag slänger ifrån mig rullarna. Lamporna släcks. De ska stänga! Panik utbryter. Vi börjar lasta upp de ljusa tapeterna när jag känner att nej, detta går inte. Jag vill ha de andra! Där står vi med världens beslutsångest. Det hela slutade med att vi inte köpte några alls. Men nu har vi några att välja på åtminstone! Ett steg i rätt riktning.

Lite andra grejer kom vi dock hem med. Vi var bland annat till Solareturen och fyndade. Där köpte vi en gammal hatthylla som jag tänkte pimpa och en liten hallmöbel. Det ser ut som ett bord med tre lådor och en liten sittdel bredvid. På bordet tänkte vi ha telefonen. Den var orange/terracotta/mörkaprikosfärgad. Inte så tjusig alltså. Men den ska målas vit och sitsen ska kläs om så blir det nog prima ballerina. 150 pix.

Vi köpte även fina mattor på Rusta. En beige och en brun. Sedan var vi förstås till Stuvis också. Där irrade vi omkring och fick inte alls tag på allt vi skulle tyckte jag. Vi skulle bland annat ha färg till sovrummet och massa kakelgrejer. Kakelgrejerna fick vi tag på och nu tror jag vi har det vi behöver och imorgon ska Jonas riva ned det gamla kaklet sen ska det sättas upp en ny gipsvägg. MYCKET kvar att göra innan det är klart alltså. Efter besöket på Stuvbutiken åkte vi till IKEA. Då var klockan 19.10. Och nui vet ju själva att på 50 minuter hinner man inte långt när det gäller IKEA så vi typ tokstressade omkring där och glömde hälften av det vi tänkte köpa, men en duschstång och en stång att sätta upp i klädkammaren fick vi faktiskt tag på. Och en trådback. Och lite annat också.

Nu är jag jävligt trött. För ovanlighetens skull menar jag.
Jag har precis kommit ur duschen nu och det var nog det bästa och skönaste på hela dagen tror jag. Nu ska jag softa lite innan det är dags att sova. Jobbar dagen imorgon igen och nu har jag några verkligt hektiska dagar framför mig med flytt och så. Imorgon ska jag packa för glatta livet!
Natti.

2 kommentarer:

Mia sa...

Tjohej!

Kul att ni börjat flytta, då är det bara att sticka in huvet nån dag kanske? :-)
Det verkar bli himla fint, eller så är du världens bästa fotograf! :-P
Eller både och!

Roliga drömmar, det kanske betyder att jag får ha sex den 6:e? haha!

Klart du får låna henne, det skulle hon tycka om! Inte bara träffa de gamla vanliga jämt! Hehe!
Hon va skitglad när jag lämna henne hos Figge sist & han hade fullt upp kan jag säga! Men det gick så bra!
Lilla bustjejen...

Hur jobbar du imorrn? Jag är ledig & rastlös så är du hemma så kan du räkna med besök om du har tid!?
Puss!

Malin sa...

hoppas vi får se bilder på din lägenhet sen, det verkar bli superfint!! Kramiz M