onsdag 15 juli 2009

Jag har nästan precis kommit hem från jobbet. Jo, det är sant. Lite problem där på slutet med en farbror som inte mådde bra. Idag har det varit riktigt körigt. Det började jättelugnt men runt halv åtta ringde de i panik från en annan avdelning och behövde hjälp där så vi fick gå ifrån och hjälpa dem att lägga tre stycken. När vi kom upp igen var som sagt en farbror hos oss dålig så vi fick ringa sköterskan två gånger. Så det blev himla sent idag. Jag känner verkligen att jag gjort skäl för min lön! (Som förvisso är alldeles för låg)

Well. Imorse åkte jag och Jonas hem till mamma. Först var det en tur till apoteket för att köpa panodil, sedan en tur till affären för att handla lite nödvändigheter till lilla mor, samt en korsordstidning. Jag kom dit fullastad med grejer; korsordstidning, böcker, mjölk, panodil, en värmekudde osv. Dessutom hjälpte jag henne att tvätta håret. Hon var SÅ tacksam. Hon mådde lite bättre idag. Tur det. Jag hytte också med pekfingret och förmanade henne. Hon ska inte anstränga armen utan låta den vila. Hela kroppen ska vila. Jag har läst på. Dessutom snickrade jag ihop en mitella av hennes morgonrocksskärp. Sedan värmde jag vetekudden och slängde upp på hennes axel. Det tyckte hon var jätteskönt. Kul att pyssla om mamma lite. Hon har ställt upp så jävla mycket för mig under alla år. Jag har känt mig som en riktig nurse!

Strax innan klockan ett var vi tillbaka i Grums. Då slängde vi ihop en pastasallad till lunch som jag inte hann äta, så den fick jag ta med till jobbet istället. Jag åkte upp och tog prover på vårdcentralen innan jag började och det gick snabbt. Skönt att ha det avklarat. Det ska bli jävligt spännande att se om mina värden har höjts igen. Jag hoppas verkligen inte det.

Idag fyller lilla Jennie år! Grattis gumman. :) Hoppas att hon fick mitt meddelande som jag pratat in på mobilsvar, jag försökte sms:a också men nätet har krånglat så jag kunde inte.
Nu ska jag göra en bloggrunda och sedan sova. Jag jobbar dag imorgon och sen ska jag till lägenheten. Såklart.
Snark.

1 kommentarer:

sister mary sa...

torsdag? det är det väl idag? :S