måndag 13 juli 2009

Vi åkte till stan direkt efter att jag slutade idag. Först åkte vi till IKEA för att handla lite grejer som inte fanns när vi var där sist. Det fanns fortfarande inte allt vi skulle ha men vi köpte en skänk till vardagsrummet, golv till sovrummet och lite annat smått och gott. Sedan rattade jag oss vidare mot Stuvbutiken. Vi är snart stammisar där(!) Det köptes fönsterhyllor till alla rum, kakel + fog till köket, mer färg till vardagsrummet, lite nya rollers att måla med osv. Nu är det egentligen bara tapeter till sovrummet, spis och tv kvar att köpa. Plus lite smågrejer och lite möbler och så, men det får vi ta allt eftersom. Vi har inte råd att ta allt på en gång. Det är inte direkt så att vi skiter diamanter. (Tyvärr.)

Jag har övningskört och idag har jag för första gången lyckats parkera genom att backa in BREDVID en annan bil! Och rakt och fint blev det också. Jag är mäkta stolt.
Efter stuvis, tog vi en snabbsväng till Willys där vi skulle handla det viktigaste. Sedan åkte vi till lägenheten och lämnade av grejerna där. (Läs: släpade allt uppför trappan)
Vi stannade inte där och grejade något. Det hanns helt enkelt inte med. Klockan var då strax efter halv åtta. Vi åkte istället hem och gjorde det där recpetet som jag fick av en kollega. Potatisform med bacon. Det var gott. Färskpotatis med bacon, västerbottenost, matlagningsgrädde och lite kryddor. Snabbt och enkelt. Precis som vi vill ha det. :)

Det är redan kväll. Dagen har gått i ett jävla tempo. Nu är jag snuskigt trött. Tänkte läsa lite bloggar innan jag slocknar helt. Det lär inte dröja. Hur fan ska jag orka jobba sex dagar till? Jag avslutar dessutom min "niodagarsvecka" med en delad tur. Ljuvligt. Längtar tills på onsdag då jag iaf har sovmorgon.


1 kommentarer:

Jenny sa...

Hej hej!
Ne, vi hejar på varandra i skolan och skriver till varandra på facebook typ..
Ja, ett vinterbröllop ska det väl bli om jag har fattat saken rätt. Har ingen koll direkt utan, ja facebook igen =P

Det är jue meningen att h*n ska komma idag, men ja känner då inget än så länge..

Även fast det kan vara svårigheter ibland, ska du se att när du minst anar de, så växer de ett litet liv i din mage. Håller tummarna för att det blir din tur snart =).

ha de gott och lycka till med renovering och flytt!

Kram kram