onsdag 29 juli 2009

När jag slutade jobbet styrde jag kosan mot lägenheten för att målartvätta och måla hallmöbeln som vi köpte igår. Den lär behöva målas ganska många gånger. Bild på resultatet kommer när den är klar.
Jonas har rivit ner kakel i köket så där är det klart. Nu ska det bara tas bort murbruk eller vad fan det heter och sen ska det ju sättas upp nytt kakel också. Jag önskar att vi kände någon som kunde göra det åt oss. Känns som ett riktigt pilljobb som tar tid om man är ovan. Nu är det köket som är prioriterat eftersom vi bara har kakelskäraren tills på söndag och eftersom vi gärna skulle vilja kunna använda köket att laga mat och diska i när vi väl flyttar in. Kan bli lite jobbigt annars. Sovrummet får vänta lite.

Efter grejandet åkte vi hem och Jennie kom över en sväng. Det var trevligt att träffa henne och prata. Jag är som en jävla eremit nowadays! När hon gått packade jag en massa jäkla grejer och jag tänkte att mor skulle få hjälpa mig att köra iväg lite stuff till lägenheten imorgon när hon kommer. Det blir nog en en riktig stökdag imorgon med packande och städande.

0 kommentarer: