söndag 26 juli 2009

Just för tillfället har jag förträngt tankarna på att det inte blev någon bebis denna månad heller. Jag är expert på det där med förträngning av saker. Det är inte bra. Jag vet. Men jag måste. Annars skulle jag aldrig orka. Jonas är också ledsen. Men inte som jag. Han förstår mig inte riktigt tror jag. Ångesten över att känna att det är något fel på en.
Men som sagt, just nu är läget ändå ganska stabilt. Jag har haft tankarna på annat håll under kvällen. Tack och lov.

Jag har nämligen träffat Sara. En gammal arbetskamrat som jag saknat väldigt mycket. Vi var ute på en långpromenad på 2,5 h genom byn och oj vad mycket vi hade att prata om! Det var jättehärligt att träffas igen. Hon är en underbar tjej. Så jag har varit upptagen av att njuta av hennes sällskap. Bra det, så man inte tänker och ältar för mycket. Det bästa är att gå vidare. Försöka igen. Och alla säger att jag inte ska tänka på det för då blir det som en spärr, utan försöka slappna av. För det första; Det är jävligt mycket lättare sagt än gjort. Och för det andra: Kom tillbaka och säg det den dagen jag är friskförklarad och inte har några som helst problem med att bli gravid annat än i huvudet. För det sitter inte bara i huvudet på mig. Det vet jag ju. Jag känner att tiden rinner iväg. Och jag funderar på att prata med min läkare om alternativen jag har eftersom jag mår såpass dåligt varenda gång det blir såhär.

När jag kom hem lagade jag och Jonas mat. Kycklingfilé med tagliatelle och hemmagjord champinjonsås. Smarrigt var det.
Nu är jag jättetrött. Har gått upp tidigt i fyra dagar nu plus att jag känner mig lite utmattad av allt gråtande i kombination med en massa frisk luft också. Imorgon har jag sovmorgon eftersom jag jobbar kväll. Det ska bli jävligt skönt.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sussa.

1 kommentarer:

Sara sa...

många kramar till dig! längtar tills den helgen du är ledig så ska vi ha lite kul. en tjejkväll med massa gottgott och kanske en sväng på krogen! detta behöver du! hör av dig om du vill/har tid att hitta på något. finns alltid här i närheten vetdu! :) KRAM!