tisdag 7 juli 2009

Idag har jag inte haft ont i bröstet. Skönt att det bara var något snabbt övergående!
Jag var så hemskt trött imorse när klockan ringde så jag funderade en sväng på att somna om men det gick ju inte eftersom jag skulle vara ute vid trafikcentret 7.45. Därför blev det en lång och varm dusch istället, som jag inte blev ett dugg piggare av utan snarare tvärtom. Värmen gjorde mig ännu mer sömnig och kändes jäkligt behaglig. Sedan skjutsade iaf Jonas iväg mig och jag gick in med inställningen att det skulle vara skittrist, drygt och onödigt. Där tog jag fel! Det var faktiskt jättebra. Väldigt intressant och lärorikt. Dessutom var vår trafiklärare Per, en riktig stjärna som var skön att lyssna på. Vi var en mycket blandad grupp på ungefär 12-15 personer i olika åldrar. (Från 17 till 65) Våra diskussionsövningar var roliga! Det trodde jag aldrig. Men det var det. Vi skulle prata om en massa etiska grejer och förklara varför vi tyckte som vi gjorde. Åsikterna var minst sagt delade. Det var det som gjorde det intressant. Well, nu är det klart. Teori och uppkörning kvar sen.

Efter att jag var klar kom snälla Jonas och hämtade mig. Jag övningskörde därifrån till ÖB/skoaffären för att gå på skojakt! Det gick sisådär. De skorna som jag blivit tipsad om fanns det endast två par kvar av, de var dessutom i strl 39 och 41 så där var det kört direkt. Däremot hittade jag ett par andra som verkade helt okej. Jag var dock alldeles bestört av priset på 300 kronor för ett par jävla tofflor. Som jag ska ha på jobbet! Det var liksom inga Birkenstock från Ecco. Det var ett par halvdana från den lilla skobutiken i Edsvalla. Men de var sköna att gå i och de fanns i strl 35(!) så det var egentligen inte så mycket att tveka på. Så imorgon eftermiddag ska de invigas. Spännande. Tog en tur på ÖB där vi egentligen inte skulle ha så mycket mer än toapapper och nåt annat litet, men kom ut med en fullsmockad påse (den stooora sorten) och 700 kronor fattigare.

Lunch var det dags för sen. Jag slängde ihop en kasslergryta med bland annat lök och dragon som var smarrig. Sen runt tretiden åkte vi till lägenheten för att få någonting gjort där. Det har målats, målats och åter målats. Jonas har målat köket och badrummet, (igen) och jag har kämpat på med fönster och balkongdörrar. Vi fick besök av Lina, Larsa och Jennie som kom för att hjälpa till lite. (Vi har SÅ snälla och underbara vänner.) Dock fanns det inte sådär himla mycket att göra just nu eftersom vi fortfarande inte kan börja med tapetseringen på grund av att nån behörig plumber måste kolla det läckande elementet först. (Jonas ringde till Grums Rör förut där de sa att de har mycket att göra eftersom det är semestertider och att det kan ta längre än en vecka innan de kan komma. När kunde de idock nte säga. Kul. Jävligt kul.) Men Lina fick måla fönstret i sovrummet som jag gjorde igår, Jennie spacklade igen lite hål och Larsa målade panelen i köket. TACK! :)

Det har varit en jävligt lång dag idag igen alltså. Vi kom hem från lägenheten nu runt elvatiden. Och fortfarande ser det ut som en byggarbetsplats, om än inte riktigt lika mycket.
Nä, nu ska jag kolla runt lite på bloggar och sedan ska jag sova. Imorgon väntar som sagt jobb igen. Men jag gör kvällen så imorrn blir det sovmorgon. Thank god!

0 kommentarer: