lördag 18 juli 2009

Jag känner mig inte riktigt på topp. Lite ur funktion liksom. Jag har bestämt mig för att inte vara så mycket i den nya lägenheten nu på ett tag efter en jävligt otrevlig och onödig kommentar som min käre sambo fällde igår kväll. Jag tappade lusten. Orken tappade jag för längesen. Istället tänkte jag sysselsätta mig med att försöka packa lite stuff från den gamla lägenheten.

Jag sov sammanlagt i kanske en timme inatt. Detta på grund av att jag tänkte på vad Jonas sagt i kombination med gråt och ett ständigt tittande på klockan gjorde mig jävligt trött, men inte så trött att jag kunde sova, nänä. Jag var alltså jävligt trött när jag klev ur sängen imorse. Jag klarade mig igenom arbetsdagen men på vägen hem vinglade jag hejdlöst på cykeln. Ramlade direkt i säng och sov i tre timmar. Vaknade sedan och tog en lång dusch. Kände mig då lite piggare igen. Då började jag att packa ned lite skit i kartonger. Mest böcker, lite porslin och sen fyllde jag två svarta sopsäckar med kläder. Alltid något. Sen orkade jag inget mer. Fick ett sms av Jonas där han bad mig börja med tillagningen av steken. Det gjorde jag inte. Inte förrän han hade diskat undan lite från bänken tänkte jag göra det. (Hatar att laga mat när det är massa smutsig disk som står på bänken. Känns ohygieniskt.) Men nu är är stekjävlen i ugnen iallafall.

Alla mina kompisar är hos Jennie på fest. De ska ut på krogen senare för att fira hennes födelsedag. Jag varken kan eller orkar följa med. Tråkigt. :( Hade varit jättekul att få något annat än lägenheter och jobb att tänka på. Mitt hjärta bankar som besatt i bröstet på mig på grund av all stress. Och tankarna är ständigt på lägenheten. GUD VAD JAG LÄNGTAR TILLS DET ÄR KLART OCH VI KAN FLYTTA IN!

Söta, underbara Robert ringde förut och erbjöd sig att komma och hjälpa till med flyttning, flyttstäd och även det som behövs göras i klart i nya lägenheten. TACK så jävla mycket vännen! Du är en riktig pärla. Även mor och syster och Jonas mor har erbjudit sin hjälp. Jag är oerhört tacksam. Vi skulle aldrig hinna annars.

STORT GRATTIS till K och B som ska gifta sig också! :D Och vilket underbart frieri sen! Fixa flygplan och allt. Känns väldigt romantic och genomtänkt.
Imorgon jobbar jag delad tur. Sista dagen av mina nio arbetsdagar. FAN vad skönt! Sen är jag ledig i två dagar. På måndag ska vi hem till lilla mor och fira hennes födelsedag och på tisdag ska jag Sara och Gaby på roadtrip. Längtar!

Nu ska jag sluta gnälla och gå och kolla till steken.
/Utmattad

0 kommentarer: