måndag 6 juli 2009

Idag åkte jag direkt till lägenheten när jag slutade jobba. Jag har målat fönster. Det var tråkigt. Det tog så lång tid. Jag tog bara fönstren i sovrummet idag och det måste målas en gång till och sen har jag fönstren i alla andra rum kvar också. Jonas har varit jätteduktig och målat ännu en gång i köket och gjort första strykningen i badrummet. Det är dock fortfarande inte klart någonstans än. Trögt. Jonas ringde den där gubben förut angående vårt småläckande element. Han skulle ringa och snacka med någon på Grums Rör och de skulle sedan ringa upp Jonas. Det gjorde de inte. De jävlarna. Så nu hoppas jag att de gör det imorgon. Jag vill få upp tapeterna!

Imorgon är jag äntligen ledig i en dag. Fast jag får ingen sovmorgon. Jag ska befinna mig på plats på halkbanan innan klockan 8.00 imorgon bitti. Det är nämligen dags för andra delen av halkis, teoridelen. Där ska det gås igenom alkohol, droger, stress och andra riskfaktorer i trafiken. I 180 minuter plus raster! Det är ju en evighet! :( Menmen, det är väl bara att stå ut. Jag hatar dock att sitta i grupp och diskutera saker. Såna saker iallafall.

Efter halkis ska vi ta en snabbtur till ÖB. Eller rättare sagt till skoaffären som ligger där. Fick ett tips av en arbetskamrat som hörde talas om mitt skoproblem på jobbet (ena skon är totalt trasig i sulan) om att de hade endel skor av toffelmodell/arbetsskor till bra pris där. Jag ska därför göra ett försök. Det går liksom inte att halta runt i den där trasiga skon längre. Hoppas bara att de har pygméskor till mig.

Sen blir det väl lurre och lägenhetsgrejande resten av dagen förstås. Och på onsdag väntar jobb igen. Kvällen denna gång. Det ska bli skönt med en sovmorgon. :)
Jag ska försöka lägga ut lite bilder på hur långt vi har kommit med lägenheten snart. Fast det är väl iofs inte så kul. Det är såklart roligare att se det färdiga resultatet. Men det dröjer ett tag till.

0 kommentarer: