söndag 22 november 2009

Inatt sov jag något bättre än föregående nätter. Dock är inte sömnen alls som vanligt. Konstigt. Jag jobbade delad tur idag och på timmarna mellan passen passade jag på att ta igen några timmars sömn. Märkligt att det går att sova då men sen inte på natten. Idag har det varit en riktigt jobbig eftermiddag/kväll på jobbet och jag är trött både i huvudet och kroppen. Jag kan erkänna att det var oerhört skönt att komma hem nu faktiskt.
Nu har jag inget mer jobb inplanerat för denna månad. Skitsurt! Hoppas det blir några turer till annars blir det inga dyra julklappar i år inte.

Vädret idag har varit otroligt deprimerande. Det var kolsvart och spöregn imorse när jag cyklade till jobbet. När jag cyklade hem vid ett-tiden regnade det och var så mörkt inomhus att jag var tvungen att tända lamporna mitt på dagen. När jag sedan skulle tillbaka till jobbet strax innan fem var det återigen kolsvart ute och det regnade som fan igen. Men nu när jag skulle hem så var det faktiskt uppehåll. Deprimerande väder I say.

Jag har däckat i soffan. Ska snart peta i mig lite mat. Imorgon ska jag upp tidigt för att plugga en stund innan det är dags för mig att bege mig mot lab och ta prover igen. Jag tycker inte jag gör något annat än att springa där eller på centralsjukhuset.
Efter det ska jag iallafall köra ett lätt pass på gymmet. Det blir ett lätt eftersom jag ska iväg och träna box på kvällen sen också. Det var väl morgondagens planer i stort. Finns det någon tid och ork över så kanske jag försöker greja lite här hemma. Det vore jävligt skönt att få någorlunda ordning på torpet innan jul.

1 kommentarer:

Mia sa...

Tjo!
Ja, den är grymt god så jag får ta & bjuda på den nån dag! :-)
Jobbigt att du inte sover bra gumman... :-/
Gud, vi måste ta & ses snart för det va ju hur längesen som helst nu!
Puss!