söndag 8 november 2009

Ännu en söndag har gått. Veckorna går alldeles för snabbt!
Spenderade första delen av dagen på jobbet. Det var fullt upp! Eftermiddagen spenderades hos far tillsammans med en bakfull syster. Papi blev glad för skjortan som han fick och den passade finfint.

När jag kom hem igen hade jag så ont i truten så jag slängde i mig ett par panodil och gick och la mig och läste lite. Det tog inte många minuter innan ögonlocken blev tyngre och tyngre och till sist somnade jag. Låg och slumrade i en timme tror jag. Skönt var det!
Jonas har byggt ihop vår nyinköpta garderob, den blev rätt så bra faktiskt!

Just nu är jag besviken på Jonas för vi har blivit medbjudna till Bodaborg för att fira en av våra närmsta vänner som fyller 25 och Jonas vill inte följa med. Han ska på sina syskons kalas istället. Han har två syskon som fyller år på samma dag fast de är inte födda samma år. De fyller liksom inte jämnt eller så men trots detta var det tydligen mycket viktigare att gå på deras kalas.
Jag blev ledsen faktiskt. Det är så oerhört sällan vi gör saker tillsammans och jag tyckte att det skulle vara jättekul om han följde med. Mr Doktor sa ju även att jag behöver göra saker som jag mår bra av och som jag vill göra, jag trodde faktiskt att han kunde ställa upp för mig och följa med för min skull om inte annat. För att JAG så gärna vill. Men icke.

Men jag ska iallafall med ändå, trots att jag helst hade velat att han också hängde på. För det här är något som jag vill göra. Det hade dock varit kul om ens livskamrat kanske kunde "offra" sig lite när han vet att man haft det lite jobbigt/stressigt ett tag. Jag har ju tjatat om utlandsresor och annat, men det förstår jag ju att han inte kan följa med på just nu på grund av för lite pengar, men en sån här grej skulle han kunna följa med på men han väljer ändå att inte göra det trots att det är viktigt för mig. Det känns trist.

Jag har förresten tuggat lite smått idag! Det gick bra. Fast det värker lite nu efteråt. Det var det värt.
Well. Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Ska surfa runt lite först. Imorgon är det ännu en tidig morgon som väntar.

0 kommentarer: