tisdag 3 november 2009

Det har liksom gått i ett hela dagen. De har en förmåga att göra det, dagarna. Började dagen med metodlektion i skolan. Där gick vi igenom urin-& faecesprover och så fick vi lära oss att sätta kateter. Efter lektionen mötte jag upp min handledare för att diskutera min förra kurs som jag fick betyg i samt diskutera kommande kurs. Jag berättade för henne att det är lite mycket just nu. Att jag känner mig lite stressad över det här med skola/jobb/renovering/ickefritid osv. Hon var väldigt förstående och tyckte att jag kunde ta det lite lugnt ett tag med gott samvete. Det kändes oerhört skönt att höra.
Jag måste sluta att ha så höga krav på mig själv!

Jag drog sedan ett varv på stan där jag köpte en farsdagspresent till papi och ett par leggings till mig själv. Handlade dessutom tre lampor som befann sig i tre stooora kartonger som jag släpade runt på i stan. Det var jobbigt. Särskilt med tanke på träningsvärken som jag har idag. Kära Katrin kom till undsättning så jag kunde åka med henne hem så jag slapp baxa in mig på bussen med allt.

Har varit duktig och tränat Step Intervall med Katrin i 75 minuter och sen tog jag mig ett skönt bad innan Desperate Housewives.
Nu sitter jag här och biter nästan på naglarna av nervositet. Imorgon ska jag nämligen till Säffle och dra ut en visdomstand! Jag är snuskigt nervös. Exempelvis för att vi inte ska hitta dit i tid, (Jonas mor kommer runt 7.45 och lämnar bilen och jag ska vara på plats 8.30) för att bedövningen ska rinna ner i halsen, (det är skitäckligt), för att det ska göra jävligt ont och för att det kommer knaka och braka i hela käken på mig eftersom tanden inte är framme och de måste skära fram den först innan de kan ta bort den och naturligtvis är jag orolig för den saftiga räkningen. Fy fan. Men det ska ändå bli skönt att få bort den faktiskt. Kommer väl få gå på panodil ett par dagar sen förstås. I bästa fall. Har hört skräckhistorier om både det ena och det andra. Några komplikationer vill jag icke ha. Icke!

1 kommentarer:

Marie sa...

Hoppas det gick bra med visdomstanden och att du inte har allt för ont nu :-)