onsdag 25 november 2009

Det har gått över förväntan att försöka att inte tänka på och oroa mig över min dåliga hälsa. Jag har haft en del att göra vilket förmodligen bidrar till att det gått såpass bra. Jag jobbade ju först till klockan 13.00, det var som vanligt fullt upp! Jag har känt mig jävligt trött hela dagen idag så jag kan säga att jag inte var särskilt motiverad att åka och träna direkt efter jobbet som jag planerat. Men jag hade ansträngt mig och bokat tid och tagit med mig skor, vattenflaska och träningskläder till jobbet så jag kände liksom att det inte riktigt fanns någon återvändo. Därför cyklade jag i SPÖREGN dit, trots att hela min kropp talade om för mig att den mycket hellre ville placera sig i soffan med en kopp te, alternativt ta en tupplur under duntäcket i sängen. Stönigheten vann alltså med 1 -0 mot kroppen.

Väl på gymmet kände jag att jag tagit rätt beslut. Det var så skönt att få röra lite på sig. Först sprang jag (och gick lite emellanåt) 4 km på löpbandet, sen tränade jag lite mage, crosstrainer 15 minuter och sen lite mage till, crosstrainer ytterligare 15 minuter och sedan lite diverse maskiner. Kände mig riktigt hurtig. Spenderade 1,5 h där så jag är nöjd! Sedan skulle jag hem också. Det var inte lika roligt. Benen var som spaghetti på mig, regnet piskade mig i ansiktet och det blåste så mycket motvind att jag nästan inte tog mig framåt. Fy fan.

Nu har jag tagit ett bad och bytt om till pyjamas. Har även pluggat i en timme. Jag har inte fått sådär väldigt mycket gjort under den timmen men jag har iallafall börjat nosa på det.
Jag har en fruktansvärd träningsvärk idag. Främst i vader, bröst och rumpa/lår. Får se hur det går att träna imorgon, om jag ens orkar mig iväg. Time will tell. Annars ska jag bara plugga imorgon har jag tänkt mig.

Jag är så otroligt trött. Det känns som om John Blund har varit här med en grävskopa med grus. Jag ville så gärna gå och lägga mig förut men lyckades stå emot den impulsen. Däremot orkar jag nog inte plugga mer idag. Det blir en tv-kväll i min ensamhet istället. Först är det de där Bönderna, sen Grey´s och sist men inte minst So you think you can dance! Sweet! Får väl se om jag orkar vara uppe så länge eller om jag slocknar i soffan.

0 kommentarer: