tisdag 17 november 2009

Jag har faktiskt lyckats skriva några rader. De är inte många och det är inte någon direkt kvalitet på det, men det är en början. Usch vad jobigt och motigt det känns. Jag tror dock att det kanske kan bli riktigt roligt om det börjar lossna någon gång och jag kommer igång! Sjukvårdskursen är det jag ska börja med nu och där gäller det att göra massa olika patientfall där man redogör för deras olika sjukdomar, vad de har för symtom och hur man kontrollerar och gör olika behandlingar samt göra omvårdnadsåtgärder.

Det låter egentligen jättekul för mig som älskar att hitta på och skapa historier fritt från min utsvävande fantasi, men just nu tar det bara emot. Jag har så mycket annat att tänka på. Det är så mycket annat som rör sig i huvudet hela tiden och jag orkar inet koncentrera mig. Orkar inte fokusera. Trots att jag nästan kan se ljuset i tunneln och jag inte alls har mycket kvar på utbildningen.

Nu ska jag ta mig en paus från skolarbete en stund. Jag kan villigt erkänna att jag ska lägga mig på soffan och sova lite. Jag måste det. Är så jävla trött. Vi får se om jag orkar ta mig iväg på Step Intervall sen. Just nu lockar det inte särskilt mycket, dessutom har jag en sjuhelvetes träningsvärk i övre delen ryggen. Mest i vingarna och skulderpartiet. Och även i axlar.

Well, sleep it is.


0 kommentarer: