lördag 28 november 2009

Nu har jag duschat och piffat mig tills ikväll. Med "piffat" menar jag sminkat mig och tagit fram ett par skor med klack från klädkammaren. Förkylningen har inte blivit värre som tur är. Jag sov dock sådär dåligt inatt igen så jag kan inte säga att jag är någon piggelin direkt. Förmodligen blir det därför en tidig afton för mig.

Det är så jävla trist att inte det går fler bussar hem än vad det gör. Alternativen man har är att åka klockan 23.00 eller att åka 02.00. Och jag vet ärligt talat inte om jag pallar en nattbuss med massa fulla och högljudda kids, (som brukar spy dessutom) komma hem runt 03.00-tiden och sen gå upp klockan 06.00 när klockan ringer, för att sen jobba en tiotimmarsdag. Tveksamt. Jag har blivit gammal. Hade jag inte varit så jävla trött redan nu så hade det kanske, eventuellt varit en möjlighet men just nu känns det bara dumt.
Jag är så jävla trött på att vara trött hela jävla tiden!

Middagen skall iallafall intagas på Score. Kommer nog bli både trevligt och smarrigt. Känner mig riktigt hungrig. Sen vet jag inte var det bär hän för resten av sällskapet.

Jag och Jonas är väldigt olika när det kommer till föreberedelser när vi ska någonstans. Jag gör mig gärna redo långt i förväg och sitter heller och väntar tills det blir dags att åka, medan Jonas gör allt i sista minuten. Än så länge har det funkat hyfast bra trots allt. Fast det händer att vi är sena på grund av att Jonas är lite långsam. Det är jobbigt. Men idag ska vi åka med Lina och Larsa in till stan och då behöver vi inte oroa oss för att inte vara klara i tid, de är ju Familjen Långsam de där två. Den ena är värre än den andra. ;) Men man har ju liksom vant sig nu. Och vi gillar dom skarpt ändå!

Nu lär ni inte höra något från mig förrän tidigast imorgon kväll. Bara så att ni vet. Imorgon är det jobba, sova, jobba som hägrar. Måndag och tisdag är jag ledig så då blir det plugg. Och på tisdag har jag läkartid x 2 med två olika doktorer, sjuklig som jag är.

1 kommentarer:

Annika sa...

Hoppas kvällen blir rolig! :D
Kram