söndag 15 november 2009

Idag har jag jobbat. Det är väl ungefär det jag har gjort egentligen. Jobbat, hängt in lite kläder i garderoben och haft soffmys med Jonas nu på kvällen.
Imorgon fick jag ännu ett extrapass på jobbet. Skitgött, även om det bara är 5,5 h. Många bäckar små...

Nu har nog jag och A bestämt att vi åker buss till Ullared. Försökte få plats den 3:e december men då var det naturligtvis fullt, så A mailade och ville boka oss till den 10:e istället. Vi har inte fått svar ännu så jag hoppas verkligen att det finns platser kvar där. Det blir lite nära inpå jul men det får gå. Får hetsshoppa riktigt eftersom det tyvärr inte blir så många timmars shopping när man åker med buss. Vi är inte framme förran typ kvart över elva, halv tolv och sen går bussen tillbaka vid femtiden. Dåligt tycker jag. Men det är bättre än inget iallafall. Jag ska shoppa massa kul har jag tänkt mig, både klappar, kläder till mig själv, julpynt och heminredning.

Nu är det snart dags att slänga sig i bingen. Tidig arbetsdag imorgon ju.

2 kommentarer:

Ananas sa...

Haha, även i år väljer du att åka i dec och få en massa kundvagnar i arslet :)

Hoppas ni kommer med och får det trevligt!

Nattikram

Ananas sa...

Han reser sig på knä mot saker och ting redan :) Och tidigare idag reste han sig själv genom att hålla i mina händer. Hoppas verkligen att han kryper ett bra tag framöver. Vill inte att han ska knalla än :)

Dumt att han tar sig fram såhär innan jul. Kommer bli väldans springande efter honom så han inte river ner julgranen :)

Men men, allt har sin charm ;)

Ja, det kanske inte är riktigt så mycket folk på vårkanten som veckorna innan jul :)

Hoppas ni får en skojig resa och att du hinner handla det du vill. Nu kommer du inte ha möjligheten att springa in igen och shoppa så du får se till att ha med dig allt i kundvagnen när du väl står vid kassan :)

Kram