tisdag 24 november 2009

Jag orkade inte ge 100 procent på träningen då jag kände att mina energinivåer inte var på topp idag direkt. Men jag gjorde mitt bästa och svettig blev jag också. Känner mig inte alls pigg. Snarare låg och ledsen över det där jävla brevet. Jag vill bara få vara frisk och slippa tänka på en massa sjukdomar. Den tiden i livet kommer väl förr eller senare ändå. Jag skulle önska att jag var frisk som en nötkärna och gick omkring med en bebis i magen. Det skulle vara något det. Men sån tur har jag minsann inte.

Imorgon blir det träning direkt efter jobbet, så har jag det gjort. Ska försöka hitta kraft att orka plugga lite också. Fast just nu finns ingen kraft. Det är så jävla jobbigt att det kommer ett bakslag precis när man äntligen lyckats med att trampa vatten så man når över vattenytan. Bam! Så kommer grej på grej. Det ligger nog någonting i det där uttrycket: "En olycka kommer sällan ensam." Fast nu har det ju varit LÖJLIGT MYCKET skit som hänt på väldigt kort tid. Inte okej.

Badet var åtminstone rogivande. Och Desperate var bra. Sen kom Jonas och kastade ut mig för att han ville se på fotboll. Så nu sitter jag framför datorn istället. Det ska inte dröja länge innan jag kryper ned i sängen. Är helt orkeslös.
Ciao.

0 kommentarer: