lördag 21 november 2009

Min sömn är totalt fucked up. Inatt sov jag 1,5 h.
Klockan var över fyra när jag till slut somnade. Jag kan säga att jag inte direkt gick upp med ett utsövt leende på läpparna när klockan ringde och det var dags att gå till jobbet. Jag kände mig helt väck. Typ bakfull nästan, minus illamåendet och huvudvärken. Jag kände mig bara liksom som att jag inte riktigt var vid mina sinnes fulla bruk. Tre nätter av praktiskt taget ingen sömn alls börjar ta ut sin rätt.

Jag har räknat timmarna på jobbet idag. Och den sista timmen räknade jag minuterna tills jag skulle få gå hem och sova. På lunchrasten nickade jag till flera gånger. Men jag klarade av arbetsdagen utan problem trots min trötthet. Och när timmen väl var slagen att bege sig hemåt var det fortfarande fint väder ute, och det är som vi alla vet inte varje dag det är numera, så jag ville passa på att ta tillfället i akt att njuta av solens sällsynta novemberstrålar.

När jag kom hem drog jag därför med mig min käre sambo ut på en liten kort promenad ut i det vackra vädret trots att hela min kropp skrek efter att få sträcka ut sig och sova. Lite frisk luft gjorde gott men botade dessvärre inte min ofantliga trötthet så efter att ha besökt affären på hemvägen och sedan lastat in varorna i kylen slocknade jag på sängen. Jag somnade nästan innan jag lagt huvudet på kudden.

Jag var helt utslagen och sov i tre timmar sedan tvingade jag mig själv att vakna till liv igen. Läste ut boken "Bedragen" av Katerina Janouch för att piggna till lite innan jag klev upp ur sängen. (Den var bra!) Födointag, telefonsamtal till mor, sedan tog jag tag i ett diskberg innan jag och Jonas fixade upp båda stjärnorna och ställde i fönstren, det blev riktigt mysigt faktiskt. Och så har vi bäddat rent i sängen också. Jag älskar att krypa ned mellan rena, stela lakan som doftar friskt av sköljmedel!

I nuläget känner jag mig lite småtrött igen. HOPPAS, HOPPAS att jag orkar sova inatt, annars vet jag inte vad jag gör! En delad tiotimmars arbetsdag väntar imorgon och det vore ju skönt att vara någorlunda fit for fight.

Nu ska jag och Jonas kolla på ett avsnitt av The Office och kanske även något avsnitt av Family Guy innan det är dags att krypa ned i bingen igen.


1 kommentarer:

Annika sa...

Tackar, men du var ju en bra coach, hade aldrig fixat det lika bra om inte du var där! :)
Du, ja kan knappt gå nu! Jag har ont överallt till och med i händerna! Tänker jag får ligga i sängen hela dagen i morn! Men jag följer gärna med igen. Träningsvärken skrämmer inte bort mej!
Kram :D