tisdag 24 november 2009

Jag har förresten ställt en diagnos på vad det är för fel på mig. Eller rättare sagt, vad det KAN vara som är fel på mig. Men det håller jag för mig själv ett tag till. Jag kan dock avslöja att av alla dessa symtom på denna sjukdom känner jag igen mig på oerhört många.

Här kommer de allra tidigaste symtomen:


Trötthet eller nedsatt ork (Ehh, ja! BIG TIME trött om man säger så.)

Depression (Har inte alls mått särskilt bra på sistone av diverse anledningar. Känt mig mkt nedstämd till och från.)

Koncentrationssvårigheter ( Oh ja, jag har inte orkat koncentrera mig eller fokusera på skolan på ett bra tag nu. Detta har jag klagat över ofta. Bland annat i bloggen som fungerar lite som min ventilationskälla utåt.)


Mer typiska symtom:


Frusenhet (Där kan jag inte hålla med. Har förvisso varit lite frusen ett tag men det har nog mer berott på att vi haft mellan 19 -20 grader här hemma. Är snarare ofta varm. Och blir varm så fort jag rör mig.)

Torr hud och torrt hår ( Huden har jag inte upplevt som torr direkt men håret och speciellt hårbotten.)

Förstoppning (Njaej, det löste sig ju till slut om man säger så, men det var lite småkritisk en sväng. Men det var bara en gång nyligen. Inte varje dag.)

Viktökning (Ja, inte fan går jag ned i vikt iallafall trots ihärdigt tränande 3-4 ggr i veckan och relativt okej kost. Jag kör inte på någon diet men jag äter knappt godis, dricker ytterst sällan läsk osv.)

Minnessvårigheter (Ja, det händer faktiskt rätt som det är.)

Långsam hjärtrytm (En natt var jag nästan osäker på om hjärtat verkligen slog i bröstet på mig. Det kändes knappt.)

Led- och muskelsmärta (Jag har ju den där konstiga smärtan i benen. Framförallt när jag sprungt eller kört ett konditionskrävande pass. Det kan mkt väl bara vara benhinnorna som spökar också.)

Nedsatt fruktsamhet (You can call me GUDINNA av nedsatt fruktsamhet, för tusan! :( Ingen bebis trots verkstad.)

Som ni märker är det mycket som passar in i denna symtombild. Men jag kan ha helt åt helvete fel naturligtvis. Jag är ju absolut ingen läkare. Men vid mitt samtal med honom ska jag påtala just detta och be dem kolla upp och utesluta det om de inte redan gjort det. Sanna mina ord.

1 kommentarer:

Gujje sa...

Oj vilken lista! Håller tummarna för att dt inte är nåt allvarligt och att du blir bättre snart!

Det är både på gott och ont att man kan googla allt nu för tiden..

Hoppas du får vila till helgen och lyckas sova bättre på nätterna.

Kram