måndag 30 november 2009

Lördagkvällen var trevlig. Såpass trevlig att jag inte orkade redogöra för den igår som jag hade tänkt. Tröttheten tog överhand. Den gör ofta det nuförtiden.
Vi började iallafall kvällen på Score där vi käkade. Vi var ett stort gäng på ca 15-20 personer. Kul! Jag och Jonas åkte bil, Lina var ju sjuk men kände sig ändå ganska okej då hon gick på panodil. Efter maten intogs det diverse alkoholhaltiga drycker av gänget, inte av mig då, jag drack bara ett glas vin till maten, och sedan begav vi oss bort mot Nöjesfabriken.

Nu hade jag och Jonas inte någon direkt plan för kvällen men vi hade nog siktat på att ta 23-bussen hem. Lina sa att de tänkte följa med till Nöjes en sväng och erbjöd oss att åka med dem hem också. Det tackade vi ja till. Blev bjuden på en öl av kära syster inne på Nöjes som jag njöt av länge. Tänkte inte köpa något mer med tanke på att jag skulle upp och jobba. Klockan gick och vi dansade och umgicks och hade trevligt. Plötsligt var klockan halv två och vi tyckte att det var dags att bryta upp. Vid det laget var jag hur trött som helst! Vi stannade på vägen hem så att Lizen fick köpa mat och på den stunden tror jag att jag nickade till i bilen.

Klockan var alldeles för mycket när vi sömndrucket ramlade in i lägenheten. 02.30 ungefär. Slängde mig in i badrummet för att tvätta bort sminket och sedan kastade jag mig stressat i säng. Sov skitdåligt eftersom jag hela tiden tittade på klockan och tänkte; Snart ska jag upp. Dessutom var jag livrädd för att jag skulle försova mig. När klockan väl ringde var det jävligt nära att jag ringde och sjukanmälde mig, jag var så jävla trött! Min kropp orkar inte med så lite sömn.

Men jag masade mig iväg och hur jag stod ut ända till klockan 13.00 är för mig en gåta! När klockan var närmare 12.00 kände jag mig för ett ögonblick lite piggare och tänkte naivt att jag och Jonas skulle ta oss en sväng ner på Skyltsöndagen. Men när jag kom innanför dörren hemma var tröttheten åter tillbaka och jag stupade i säng. Sov i nästan tre timmar innan det var dags att göra sig redo för ännu ett arbetspass. Hela kvällen gick segt och tröttheten brände i kroppen på mig. Det var en oerhörd lättnad att få gå hem och slappa lite i soffan kan jag säga. Det var värt tröttheten för jag hade jättetrevligt, men nästa gång ska jag se till att inte jobba dagen efter.

Idag ringde de från jobbet vid 12-tiden och frågade om jag kunde komma ikväll och jobba. Och det kan jag ju, så det var bara att ställa om sig och glömma allt jag hade tänkt göra idag. Exempelvis kolla upp lite olika sjukdomar att presentera för min läkare imorgon. Det får göras ikväll eller imrogon bitti. Imrogon är det ju besök hos hormondoktorn som gäller och sedan telefontid med den andra läkaren, allmänläkaren. Puh.

Nu ska jag gå och göra mig redo för jobbet.

Ciao!


Några av de som var med. Vi hade ett lååångbord.


I väntan på maten.

Den där gorgonzolacremen var underbart god.
2 kommentarer:

K sa...

Låter som en kulig kväll - jag är jättesugen på utgång men får vackert vänta tills B är hemma igen. Snark. Hoppas du mår fint annars, håller tummarna som vanligt. :D

Sara sa...

jaaa den gorgonzolacremen var ljuuuvligt mumsig ^^