måndag 26 maj 2008

dagen blev inte som jag hade trott. inte alls. jag hade ju tänkt sova till tolv sådär, softa lite, plantera om min tomatplanta och sätta ut på balkongen, boxas med marie och sen gå till robert och kolla på film och käka mat, men icke! tjugo över nio vaknade jag av en ilsken telefonsignal på hemtelefonen. vred lite på mig och mumlade att det säkert var från jobbet, men orkade inte gå upp och svara. två minuter senare ringde det i min mobil. det var väl själva fan, tänkte jag, men denna gången svarade jag. mycket riktigt var det från jobbet. de ville att jag skulle komma och jobba klockan två. så det har jag gjort idag. slutade tio.

när klockan var halv nio var det arton grader ute! det är ju skitmycket. värsta sköna sommarkvällen typ. men jag fick sitta inomhus på jobbet och sucka och längta ut till den ljumma kvällen jag. sådär kul.

imorgon ska jag och syrran till stan, det blir trevligt. :) ska nog inte shoppa så mycket dock, utan mest fönstershoppa. hrm. förhoppningsvis. plus att jag ska boka bord på alfies också.
återkommer imorgon och berättar om jag gjort några fynd eller inte.

1 kommentarer:

Mia sa...

Man ska inte svara om jobbet ringer mitt på sommarn! -)