torsdag 22 maj 2008

träningspasset var väl sådär kul. man blev svettig iallafall och det var ju det viktigaste.
jag och jonas har precis kollat klart på kvalet till eurovision song contest, vi gissade vilka som skulle komma med och fick sju av tio rätt, vilket jag känner mig relativt nöjd med. perelli, som jag alltid vill kalla för pirelli, fast jag vet att det är däck, kom som väntat med. hon såg hemskare ut än någonsin, med den där ynkliga, skrana lilla kroppshyddan, som om skinnet satt direkt på skelettet, och det supermejkade fejset. hon har aldrig hört uttrycket less is more tror jag, förutom när det kommer till längden på klänningen möjligtvis. menmen, jag ska inte klaga, hennes låt var ju bra mycket bättre än många av de andra fruktansvärda bidragen åtminstone.

jonas sa: "det är mycket bättre med en rockturk än en smörturk. det finns typ inget värre." nä, precis, det är verkligen det värsta som finns, skit i krig och orättvisor och sånt när det finns smörturkar liksom. :D
georgiens bidrag hette "peace will come," men sångerskan sjöng på så fruktansvärt dålig engelska så det lät som hon sjöng "piss will come." stackarn.
jonas om georgiens bidrag: "är hon blind eller!?" jag sneglade lite på honom om han var allvarlig eller inte och sa sedan: "eeh. ja, luuk sa ju precis det, att sångerskan var blind." "ojdå. jaha." sa jonas och skämdes som en hund. haha! vad man kan roa sig en torsdagkväll alltså.
annars har dagen, och kvällen för den delen, varit lugn.
ska nog lägga mig och läsa klart bok nummer två som jag fick häromdagen. har redan plöjt igenom den första.
g´nite!

0 kommentarer: