torsdag 22 maj 2008

jonas och jag har varit på öb och handlat. jag övningskörde dit och det gick ganska bra, förutom när jag skulle svänga ut från en korsning och råkade ta ut svängen lite väl mycket precis när jag fick möte av en kärring i en röd bil, det gick lyckligtvis bra. sen när vi skulle hem och jag kom körande i en backe och fick jag syn på en stor fågel, "kolla, en falk!" skrek jag, och lutade mig åt vänster för att se bättre, bilen följde givetvis med åt vänster den också och jag var på väg över på andra sidan körbanan nästan. ingen skada skedd nu heller. förresten var det inte ens någon falk, det var någon annan stor fågel, en ormvråk eller något säkert.

handlade lite skit på öb, klorin bland annat, tänkte nämligen att jag skulle slänga alla gamla, vita plagg, mest bh:ar och så, som blivit urtvättade och missfärgade, i ett klorinbad för att de ska fräschas upp lite om det går. köpte ett body butter också som luktar kokos. värsta schyssta sommardoften! dessutom köpte jag en tratt, för det kan ju vara bra att ha... eeh. tex om man kokat saft och ska hälla upp den i flaskor. inte för att jag någonsin har gjort det eller kommer att göra det heller för den delen, men något kan man väl alltid använda den till.
och så köpte jag tomtebloss, för nu jävlar ska jag ha en riktigt festlig tårta på mitt kalas! ville köpa partyhattar också, men jonas insisterade på att jag skulle låta bli, vi var ju faktiskt vuxna nu, tyckte han. så det blev tyvärr inga.

innan besöket på öb hade jag även rattat in på ica klingan och hämtat ut mitt ellospaket, så när jag kom hem provade jag alltihop. köpte bland annat ett jättegulligt rosa linne. och en ny bikini fyndade jag för 105 kr! bikinin blev jag kär i direkt, färgen var supersnygg och modellen var en såndär bandeau, vilket var trevligt som omväxling från alla mina trekantsbikinis. de andra plaggen blev jag också nöjd med förutom ett linne som kändes lite för stort, dessutom var inte färgen alls som på bilden, men jag ska ge det en chans, det kostade ju trots allt bara 75 kr.
hela beställningen gick på 498 kr, inklusive expeditionsavgiften och för det fick jag: bandeaubikini, över och underdel, en limefärgade tunika, rosa linne, pastellrosa blus och ett grönt och vitt linne. snacka om att jag kan fynda! :)

jonas gjorde våfflor till lunch när vi kom hem. det var mumma.
ska iväg och träna klockan 18.00. idag är det sk (styrka&kondition) som gäller. ska bli spännande för jag har bara varit på ett halvtimmes provapåpass förut, men då verkade det roligt, om än mycket jobbigt. men det ska det ju vara.
i helgen vankas jobb, jobb och jobb. fredag: 14.00-21.30, lördag 7.00-13.00/17.00-21.30, söndag 7.00-15.00. kommer nog inte hinna göra så mycket annat än att jobba förmodligen, men det får jag ta igen nästa helg istället.

0 kommentarer: