måndag 12 maj 2008

yes, jag tog min rosa räsercykel till lina och vi slängde fram alla kokböcker på bänken framför hennes lägenhet, där vi sen slog oss ned för att byta recept i solen.
robert kikade förbi och var också sugen på att börja viktväkta, så där satt vi tre och skrev recept tills fingrarna nästan blödde. jennie och gabbi kom förbi de också.
lite ny energi och inspiration har man väl fått och nya goda recept, men jag är ändå tyvärr jävligt trött på att viktväkta.
gjorde en ny veckomatsedel och den ska jag försöka följa så gott det går nu i veckan iallafall så får vi väl se hur det går. allt har liksom stagnerat lite.

robert hade lånat gamla filmer från sitt jobb som vi tittade på. mor min var med från tiden hon jobbade uppe på sjukhemmet. det var riktigt roligt att se faktiskt. min lilla mamma.

jag och jonas har haft lite myspyskväll och tittat på "hairspray." lite soffmys sådär på söndagkvällen är ju aldrig fel och filmen var helt okej den med.

imorgon blir det eventuellt träning, om lina orkar. annars har jag nog inga direkta planer för dagen. ska ju bli sämre väder nu i veckan också säger de som vet. tråk.
och på torsdag vankas vårruset! hoppas det blir okej väder då. fast jag ska inte rusa direkt.
kör nog mer på gålunkalöp eller endast knalla runt. mitt lag heter "mammamaffian" eftersom jag är med i mias föräldragruppslag. haha. alla ska ha vita t-shirtar med lagnamnet på, utom jag som bara kommer ha en vit t-shirt. man får en picknickkorg efteråt och jag ber till de högre makterna att det ska vara något riktigt smaskigt i korgen och inte bara leverpastej och sån skit.

nä, nu ska jag lägga mig och läsa i boken jag började i igår, "mina hemligheter" av sophie kinsella.ett bibliotek av böcker nästan, med mycket goda recept att välja på. synd bara att det är ungefär tvåhundra ingredienser i varje och att man får kramp i handen när man skrivit ner typ två recept.

lina och robert skriver för glatta livet!


latlina tröttnade tillslut på att skriva, så hon kom på den briljanta idén att fotografera recepten istället. tyvärr blev inte bildkvalitén den bästa, så det funkade inte riktigt.

0 kommentarer: