onsdag 28 maj 2008

igår var jag och syster yster i stan och kollade lite. jag skulle ju inte shoppa något direkt, men jag råkade visst göra det iallafall. hihi. kom hem med: ett turkost linne, två par skor, tre par leggings, en rosaochvitrandig tröja och en liten bebisbody som jag bara var tvungen att köpa! den var skitsöt, dessutom kostade den bara 40 spänn. :)
kom hem strax innan 20.00, och då kom lina hit, sen gick vi till jennie och kollade på desperate housewives.

tänkte göra ett nytt försök att sova länge imorse, men det gick inte alls det. de ringde och väckte mig 7.30 från jobbet, och ville att jag skulle komma pronto. så jag fick kasta mig iväg på rosa räsern. slutade 14.00, vilket var skönt åtminstone.
mamma och marie undrade om jag ville med till öb, och det ville jag ju förstås, så efter att ha tagit en snabbdusch åkte vi dit. köpte inte så mycket eftersom jag var där förra veckan också, men ett kakfat fick jag tag på. :) och ett par supersöta skor.

ikväll ska jag göra ett nytt försök att kolla på film med robert. hoppas han bjuder på den där beryktade kycklinglådan också som han pratat så mycket om. :)
imorgon ska jag försöka göra en tårta. är lite orolig faktiskt, men i värsta fall har jag en backuptårta i frysen om den inte skulle bli bra.
nä, nu ska jag ringa robert.

vi åt baguette från sjöqvisten när vi var i stan.

jag trycker i mig baguette. ja, det är onyttigt kladd i, men observera att brödet är grovt!

jag har currykladd i hela ansiktet.


efter en hel dags shopping är det skönt med en paus i solen.

1 kommentarer:

Mia sa...

Åhh! Blev riktigt sugen på en baguette från sjöqvistens nu! Med ost och skagenröra! Mumma!