söndag 25 maj 2008

då var den här helgen äntligen över. känns som att jag inte gjort så mycket mer än att jobba och däremellan sovit, eller suttit och varit toktrött i soffan och varit på väg att somna.
här kommer en liten summering av veckan som gått: det började med att jag var hos farbror doktorn som konstaterade att jag i princip är helt frisk, har tränat 3 gånger med jennie, käkat 38 vitpepparkorn och verkar ha klarat mig ifrån magsjukan, fått reda på en hemlis, varit pollenallergisk, skrattat åt gamla lisebergsminnen med robert, kollat på eurovision song contest, firat mors dag, läst lite och jobbat i full magesjukemundering, dvs förkläde, handskar, blå tossar på fötterna samt munskydd. kände mig inte som någon skönhet direkt när jag stod där och torkade spyor.

eurovision var ju inte så jävla upphetsande att kolla på förövrigt. fast rysslands vinnarlåt var ändå helt okej. blev lite förvånad över att pirelli, nej jag menar perelli, kom så jäkla dåligt. inte för att låten var sådär superbra men om man jämför med vissa av de andra bidragen, som tex spanien och lettland var den ju jäkligt mycket svängigare.

har tänkt att sova skitlänge imorgon. känner att jag behöver sova ut ordentligt. annars har jag inga direkta planer för morgondagen, förutom att boxas med syrran och käka mat och kolla på film hos robert.
återkommer säkert under morgondagen med en rad eller två.

0 kommentarer: