lördag 24 maj 2008

än så länge verkar det lugnt med lilla magen, men man kan ju aldrig vara säker. hoppas bara inte att det är lugnet före stormen. drog i mig en näve vitpepparkorn idag igen för säkerhets skull, men det lär ju inte hjälpa om det nu är värsta magsjukeepidemin på gång.
är hemma på rast nu och ska tillbaka klockan 17.00. känns sådär kul.
var så jäkla trött imorse när jag skulle gå upp och min första tanke var att jag skulle lägga mig och sova middag, precis som en liten bebis, nu på rasten, men det är ju så fint väder så man får dåligt samvete om man lägger sig mitt på dagen. blir nog att jag sätter mig på balkongen med den där boken jag började i igår. den är förövrigt skitbra hittills, "mossvikenfruar" av emma hamberg.

var faktiskt lite duktig när jag kom hem, för jag diskade ett berg med disk, plockade undan all skit som låg överallt och bäddade. plus att jag kröp på golvet och plockade upp dammtussar, eller snarare dammonster stora som medicinbollar, från golvet. JA, jag har jävligt skitigt just nu.
tro nu inte att det alltid ser ut som fan hemma hos mig, men jag har bara inte haft tid. jo, det har jag faktiskt, men ingen lust. mer städning än så orkar jag dock inte med idag, jag ska ju faktiskt tillbaka och jobba om några timmar. och NEJ, jag har inte städat än. ordentligt alltså. det framgick säkert av dammonstren, men jag tänkte att jag hinner göra det till veckan. måste ju städa innan kalaset på lördag iallafall, så det är ju ingen större panik.

blir väl eurovision ikväll antar jag. slutar ju inte förrän 21.30, men jag kastar mig på rosa räsern direkt hemåt så då missar jag ju inte så mycket, och är det lugnt så kanske jag kan gå några minter tidigare. vågar mig dock inte hem till mia för att titta där, för man vet ju aldrig om jag har några elaka magsjukebaciller som sitter och lurar på mig och bara väntar på att attackera ett lämpligt offer. vill ju inte smitta ner thea. inte mia heller såklart, men absolut inte lillfisen.
hoppas jag orkar hålla mig vaken bara. igår la jag mig innan 23.00, och jag ska upp tidigt som attan imorgon igen.

nä, nu ska jag gå ut på ballen och läsa lite.

1 kommentarer:

Mia sa...

Hur går det kräkis? :-)
Inte sjuk än?
SKa vi ta en promenix under veckan kanske? Tyckte du rätt låt vann då? Huhu!
Puss på dej!