måndag 5 maj 2008

vaknade 07.40, dvs tjugo minuter innan min klocka skulle ringa, skitsur över att jag hade en jävligt ihärdig fluga som envisades med att sätta sig i ansiktet på mig hela tiden.

har varit i stan hela dagen.
började med en tur in till karlstad centrum. vi var på plats redan strax innan tio och jag hängde på låset till gina tricot. där köpte jag en rosa, stickad omlottröja, 79 pix bara! värsta fyndet.

sen fortsatte vi karlstads butiker runt i full karriär. jag köpte: (i urval) en grönochsvartrandig t-shirt, träningsbyxor, bruna trekvartsbyxor, svarta linnebyxor, vita leggings, svarta tights, svarta shorts, rosa skjortklänning.
när vi kände att vi var klara med stan åkte vi ut till bergvik och ikea.
och som vanligt kom jag hem med lite smått och gott därifrån, exempelvis ett sommartäcke, två turkosa bordstabletter, en hållare till toapapper, en rislampa (likadan som den vi har i sovrummet nu, med undantag att jonas inte kört näven genom denna än) och lite annat.
nu vågar jag inte ens kolla på kontot hur mycket pengar jag har kvar. byebye lön.

kom hem ungefär 16.25 och då var det bråda tider. jag och lina skulle iväg och boxas 17.00 så det var bara att slänga på sig träningskläder och iväg igen.
duschen efteråt var det skönaste på hela dagen. kändes som om all luft bara gick ur mig och det var riktigt skönt att bara få sätta sig ner och vila de stackars benen.

05.45 ringer klockan imorgon. kommer att vara som en zombie, men förhoppningsvis piggnar man kanske till av en rask promenad till jobbet. fast förmodligen inte.
nu väntar sängen och några kapitel i en av mina nya böcker, "jenny s" av denise rudberg.

robert har planerat att fylla en hel kundvagn med ikeafynd.


jag syndade! ingen mat för en viktväktare direkt, men det gick ner ändå trots en smula dåligt samvete efteråt. observera! jag har iaf en salladsskål på brickan och jag dricker vatten till maten.

när vi kom ut till parkeringen igen hade roberts bil fått en gratis sprutlackering av en skock måsar som var fruktansvärt dåliga i magen.


den supersöta rosa skjortklänningen som jag köpte idag. tror det kommer bli en riktig sommarfavorit.


mina svarta shorts. de ser kanske inte mycket ut för världen, men de var bekväma och dessutom ett fynd.

1 kommentarer:

Mia sa...

Låter som ni haft en heldag!
Jäklar va du shoppar! Kul! :-)
Pussen!