fredag 23 maj 2008

precis hemkommen från jobbet. tar en paus, kan man säga.
det har varit en skitjobbig dag på jobbet idag. har inte ens hunnit med att ta rast.
plus att jag trodde att det där med magsjukan var överspelat vid det här laget, för på min våning hade ingen spytt sen i tisdags. men tji fick jag, när en av damerna blev alldeles grön i ansiktet och såg ut som hon i exorcisten och spydde rätt ut. helt utan förvarning. det var inte så jävla roligt faktiskt. har svårt för spyor, särskilt när det är någon annans. hoppas nu att jag klarar mig ifrån magsjukan trots allt. håll tummarna!

har inte hunnit äta något på hela dagen heller. inte för att jag varit så värst sugen, men det enda jag ätit är en tallrik med yoghurt och flingor, och nu känner jag att jag är jävligt hungrig. tur att jonas står och gör pastagratäng åt mig just nu. :) han är så snäll.

efter maten blir det väl lite slötittande på tv, men säkert ingen lång stund med tanke på det skitdåliga utbudet nuförtiden. speciellt på helgerna. blir sängen tidigt istället. tänkte börja i en ny bok. ska ju upp i svinottan imorgon också och jobba 10,5 timmar (om jag inte börja hulka och spy vill säga) och då gäller det att vara fit fot fight för att orka med mina dementa vänner.

1 kommentarer:

Nathalie sa...

Hoppas verk att du klarar den från magsjukan!! =( Och vilken himla huslig sambo du verkar ha, som bakar och lagar mat och grejjer.. hihi =)